Realitybabe blev gift: Nu afslører hun alt om brylluppet

Nu taler ‘Nyskilt’-deltageren ud om brylluppet – og det kommende ekstra bryllup.

Af Lykke Buhl - 21. juli 2019 kl. 20:55

Jannie Mette, som vi kender fra Kanal 4-programmet ‘Nyskilt’, blev onsdag d. 10. juli gift med sin amerikanske mand, Stephen, som ‘Nyskilt’-seerne også stiftede bekendtskab med i anden sæson.
Efter brylluppet har Jannie Mette taget navn efter sin ægtemand, så hun nu hedder Jannie Mette Krycerick. Derudover bærer hun nu også en smuk vielsesring i hvidguld og diamant, som Stephen selv har designet.
LÆS OGSÅ: Realitypar har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug
Den første tid efter brylluppet blev holdt i West Wirginia, men nu er Jannie og manden vendt tilbage til deres hjem i Wappingers Falls i New York igen og er klar til at fortælle alt om den store dag.
– Vi havde en dejlig dag. Vi blev viet i det fri under en pavilion. Vi var kun et par stykker. Min stedsøn Dylan og veninde var vidner. Da min familie desværre ikke kunne deltage fysisk, var de med pa FaceTime, forklarer den lykkelige, nygifte Jannie.
LÆS OGSÅ: STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift

Artiklen fortsætter efter videoen med Anders, der arrangerer romantiske dates på firehjulscrossere

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Endnu et bryllup

Parret har været forlovet de sidste tre og et halvt år, men der var en ganske særlig grund til, at det var smart at blive gift hurtigst muligt.
– For at jeg kan starte ansøgning på opholdstilladelse, skal vi være gift. Jeg glæder mig til, at det hele går igennem, og jeg får mit green card og arbejdstilladelse, forklarer Jannie, der for en måned siden flyttede officielt til Amerika med sønnen Victor, og nu bor sammen med ægtemanden Stephen og hans yngste søn Dylan.
LÆS OGSÅ: Jonass undrer sig: Har Anne faket sine orgasmer?
Men det er bestemt ikke et proformaægteskab, som Jannie og Stephen har indgået.
– Jeg er så forelsket i Stephen, så jeg er utrolig stolt af at kunne kalde ham min mand. Vi har måtte igennem en masse for at nå hertil, så vi er super glade! Ægte kærlighed kan virkelig overkomme alt – negative mennesker, sladder, langdistancer og jaloux ekser, griner Jannie.
Derfor skal der også holdes endnu et bryllup, hvor al familien kan være med til at fejre kærligheden.
– Til næste sommer skal vi velsignes i en kirke i New York, og så holder vi et kæmpe drømmebryllup, hvor vi samler vores familie og venner. Vi har talt om at gøre det fredag d. 10. juli 2020 på vores etårs bryllupsdag, forklarer Jannie.
LÆS OGSÅ: UPS: Boris Laursens nye sang er ude før tid
LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!