Reality-stjerne siger ja til 'Robinson Ekspeditionen' - Her & Nu

Reality-stjerne siger ja til 'Robinson Ekspeditionen'

Malou Petersen er klar på at medvirke i mere reality-tv. Dog er der en anden form for ekspedition, hun skal i mål med først.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. februar 2020 kl. 20:55

30-årige Malou Petersen fra Gladsaxe deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2016 og er siden også blevet kendt for at høste mange bodybuilding-priser og for sin vilde kropsforvandling siden deltagelsen i reality-programmet.
Det er netop også træning og kost, der lige nu afholder hende fra at medvirke i endnu en sæson.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kæmpe drejning til aftenens ‘Paradise’-parceremoni
– Men jeg ville da sige ja til at medvirke, hvis der dukkede noget op, hvor jeg kunne få mad og holde kosten. Jeg vil også gerne være med i ‘Robinson’ igen, men det skal ikke være lige nu, siger hun til Realityportalen.

Malous næste ekspedition

Siden 2016, hvor sæson 18 blev vist, har Malous fokus næsten udelukkende været på træning. Det første år blev dog brugt på fest og farver, men herfra tog fitnesscenteret over.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer
– Jeg har trænet i mange år, men aldrig med et mål. Efter ‘Robinson’ indså jeg, at jeg kan mere, end jeg går og tror. Når jeg siger, at jeg vil noget, så gennemfører jeg det, forklarer Malou.
Ifølge hende, var det reality-programmet og opholdet på den øde ø, der gav skubbet til at begynde at gøre noget ekstremt med sig selv og blandt andet dyrke bikini fitness. Før ‘Robinson’ trænede hun på et meget almindeligt plan, hvor hun i dag styrketræner mellem fem og seks gange i ugen plus konditionstræning og en striks diæt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-vært har fået ny kæreste
For Malous vedkommende bliver næste ekspedition den 11. april i Ringsted, hvor hun stiller op i en konkurrence, som afholdes af Dansk Bodybuilding og Fitness forbund. Hun deltog også sidste år, hvor hun vandt.
–  Jeg går selvfølgelig ind for at vinde, men det betyder ikke, at jeg kun er tilfreds, hvis jeg vinder. Det kommer også an på, hvem jeg kommer op i mod, siger Malou om sine forventninger til bodybuilding-konkurrencen.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance
Den tidligere ‘Robinson’-stjerne ikke forestille sig et liv uden træningen, men vil alligevel gerne på et tidspunkt ud i fremtiden skrue ned for den.
– For jeg vil også gerne have tid til at finde en mand, børn og hus, siger Malou, der de næste tre måneder udelukkende kommer til at fokusere på kost og træning.