Reality-stjerne afslører babys navn

Simones fødsel var en voldsom omgang, og hun nåede at være indlagt i ni dage. I den tid kom hun frem til, hvad hendes lille søn skal hedde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. juli 2020 kl. 10:59

For lidt over en uge siden, den 19. juli,  blev ‘Ex on the Beach’-baben Simone Skaaning Frederiksen sat i fødsel. Det gjorde hun på trods af, at terminen egentlig hed 2. august – fordi kroppen var så medtaget af graviditeten. Samme dag klokken 21.48 fik hun sin søn i armene efter et akut kejsersnit.

– Jeg er fuldstændig drænet for energi, men ligeledes også fyldt med en kæmpe lykke og glæde over min så seje lillefis, skrev Simone i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Sønnen blev født sund og rask med en vægt på 3180 gram og en størrelse på 50 centimenter. Dog var Simone selv ikke i god tilstand, og hun blev kørt på operationsstuen på grund af en blødning i maven, som gjorde, at hun mistede en stor mængde blod.

LÆS OGSÅ: Philine hårdt ramt: Tjener ingen penge

Navnet er besluttet

Ni dage på sygehuset, hvor af to af dem var på intensiv, blev det til, før hun i dag blev udskrevet og kunne tage hjem og nyde tiden som nybagt mor med sin lille guldklump. I løbet af de dage er Simone kommet frem til, hvad den lille nye skal hede. Simone har nemlig besluttet, at han skal hedde Luca.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

– Hvor er det dejligt at være hjemme, ham og jeg. Jeg må indrømme, at det har været en hård omgang. Det, at jeg kun når at se min nyfødte dreng i under to timer, inden jeg får min reoperation og efterfølgende bliver indlagt på intensiv, som gør, at jeg ikke ser ham i to dage. Det barn, jeg lige havde født, oplyser Simone.

Nu skal hun sammen med Luca lande i den nye tilværelse, og heldigvis har hele den hårde oplevelse også ført noget godt med sig.

– Én ting er sikkert: Jeg har i hvert fald fundet ud af, hvad ubetinget kærlighed er.

Simone har valgt at få Luca uden at involvere faren.

LÆS OGSÅ: Berørt ‘Ex on the beach’-babe: Folk skal ikke se mig sådan her