Reality-par i 'Robinson': Intet kan komme imellem os

Mikkel og Melissa er sikre på, at der ikke er noget, der kan komme i mellem dem på den øde ‘Robinson’-ø.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. august 2014 kl. 15:50

Mikkel og Melissa mødte hinanden efter en blind-date i TV3-datingserien ‘For lækker til love’, hvor Mikkel var en af de kræsne singler. Nu har de været kæreste i halvandet år og er klar til parforholdets hidtil største udfordring nemlig ‘Robinson Ekspeditionen’ 2014.
– Jeg har tænkt meget over det. Jeg har meldt mig to gange før, hvor jeg ikke er kommet med. Det er rigtigt træls, at se dem der bare giver op. Derfor har jeg også tænkt mig at kæmpe og vise, hvad jeg kan, så dem derhjemme ikke sidder og tænker: “Jamen, hun kan jo ikke noget”, siger Melissa.
Parret er enige om, at der ikke er noget, der kan komme imellem dem på øen. De kan i hvert fald ikke komme på, hvad det skulle være. Og hvis der skulle ske noget, så bliver det på øen og bliver ikke taget med hjem.
– Vi har sagt til hinanden, at det der sker hernede, sådan er det bare. Og når vi så kommer hjem igen, så er det hverdag.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Irina: Jeg tog ti kilo på om året
Melissas store blå øjne
I interviewet snubler Mikkel en smule over ordene, da han skal fortælle, hvad der først fangede ham ved Melissa.
– Jamen, det var hendes store blå øjne, siger han, og Melissa griner og svarer tilbage, at hendes øjne er brune. Da øjenfarven lige er kommet på plads, fortsætter parret med at fortælle om nogle af de udfordringer, de har været igennem som par.
– Når vi begge to har været på tv, så skal man modstå mange fristelser og tilbud, men vi stole hundrede procent på hinanden, siger Melissa og Mikkel giver hende ret.
I starten skulle Melissa dog lige lære at stole på Mikkel, da hun selv har været i en række dårlige forhold plaget af utroskab, og samtidig har ikke været byens bedste dreng, når det kom til at være en kæreste.
Se flere af parrets tanker om deres medvirken i ‘Robinson Ekspeditionen’ i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandra: Derfor stopper jeg i programmet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.