Reality-par kom sammen til Reality Awards: Nu er det slut

Nu er det slut mellem parret, der ellers har kæmpet for kærligheden.

Af Louise Vilsbøl - 22. januar 2023 kl. 20:55

Hele sidste år var det tidligere reality-par Rikke Chili og Martin Celosse-Andersen i overvejelser om, hvorvidt de skulle blive kærester igen. De dukkede gang på gang op på den røde løber sammen, rejste sammen og figurerede næsten hele tiden sammen på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

Alligevel sprang de ikke ud i forholdet uden at have gennemtænkt det først. Til Stjerne Boksning fortalte de dog, at de var tæt på at være kærester igen. Siden har de kaldt hinanden skat på Instagram og været uadskillelige. Nu er kærligheden dog brast igen. Det bekræfter de begge overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

– Vi har forsøgt vores bedste for at få det til at fungere, men det har desværre ikke kunne lykkes for os. Vi har virkelig gjort alt, vi kunne og har arbejdet for det. Vi har investeret meget i hinanden og hinandens familier, og det bliver selvfølgelig en hård tid med afsavn – særligt til hans to piger, som jeg har et helt specielt stærkt bånd til. Heldigvis har vi stadig kontakt med hinandens familier, selvom det naturligvis aldrig bliver det samme, fortæller Rikke, og Martin er enig:

– Vi har arbejdet på at finde hinanden i et forhold, som gav mening i forhold til begge vores livsførelser og ønsker for fremtiden. Samtidig har vi hver især arbejdet på vores egne personlige mål og ambitioner og prøvet at få disse til at passe ind i vores forhold. Vi blev til sidst enige om at stoppe med at arbejde på vores forhold som kærester, og i stedet takke hinanden for de sidste 2,5  år, ønske den anden det bedste og herfra at gå hver til sit, fortæller Martin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

– Nogle gange er matchet eller tiden bare ikke den rigtige. I forhold til utroskab, skandaler, had og onde pegefingre, det er der slet slet ikke noget af her. Vi prøvede oprigtigt begge to og gav det alt, vi havde, for at få forholdet til at lykkes. Vi har virkelig haft hinandens ryg i nogle afsindigt svære situationer og kriser, og hun hjalp mig med at connecte med min yngste datter Anna samt møde min biologiske far – og for det vil hun altid have min taknemmelighed en speciel plads i mit hjerte og historie.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

Martin fortæller, at det er noget tid siden, de tog den endelige beslutning, men de skulle lige finde sig til rette i det og være sikre, før de meldte noget ud. Ligesom Martin takker Rikke, så har hun også kun positive ting at sige om ham.

– Jeg har lært meget af vores forhold og er vokset en del. Jeg ønsker Martin alt det bedste i livet, og jeg er sikker på, at med det helt rigtige match og på det rette tidspunkt, bliver han meget lykkelig, og det ønsker jeg virkelig for ham, slutter hun.