Reality-par ikke helt enige om Valentinsdag

Mens Nicklas Bust ikke mener, at parret fejrer Valentinsdag, har Amalie Kronil lagt andre planer.

Af Emilie Holm Egebro - 14. februar 2016 kl. 7:55

Siden den storbarmede paradiso Amalie Kronil og ‘Bikini Island’-hunken Nicklas Bust fik øjenene op for hinanden, har parret stort set været uadskillelige. Parret holdt også jul sammen hos Amalies familie, og når det i dag er blevet Valentinsdag, fejrer parret naturligvis også dagen sammen. Det mener den ene halvdel hvert fald.
–  Det går jeg ikke så meget op i, og vi skal heller ikke fejre det. Det har vi hvert fald ikke planlagt endnu, siger Bust til Realityportalen.dk, da vi tidligere på ugen spurgte ham, hvordan søndagen skulle tilbringes. Amalie har dog andre planer:
– Nicklas og jeg er rigtig gode til at forkæle hinanden og lave ting sammen hver uge. Vi tager tit ud og spiser, på hotelophold osv., så vi gør ikke det helt vilde ud af Valentinsdag. Men vi har da aftalt, at vi skal ud og spise på en lækker restaurant om aftenen. Om vi så finder på andet, ved jeg ikke endnu, siger den blonde reality-babe.
Se billeder af parret øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: Reality-par holder jul sammen
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Knaldperlen og Sugar rykker teltpælene op
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.