Joy afviser: Vi er stadig kærester

Joy og Carlos gik med planer om at flytte sammen og havde netop havde startet firma, men forholdet holdt ikke.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. februar 2016 kl. 12:06

I september 2014 stod realitydeltagerne Joy K. Pedersen og Carlos Zamora fra henholdsvis ‘Mig og min mor’ og ‘Paradise Hotel’ frem som kærester. Det virkede længe som det perfekte match, og parret afslørede sidste måned over for Realityportalen.dk, at de gik med planer om at flytte sammen.
De planer er nu lagt på is, efter kærligheden brast mellem reality-parret. I et nu slettet opslag på Instagram bekræftede Joy, at hun var single, og på sin blog fortæller hun nu lidt mere om bruddet.
– Forhold kommer og går. Nogle gange er man heldig, andre gange er man uheldig. Jeg vil ikke komme ind på, hvorfor jeg ikke er i forhold mere. Men jeg vil derimod komme ind på nogle gode råd til, hvordan man kommer ovenpå igen efter et brud, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos afslører: Vi kigger på lejlighed
Drop alkohol
‘Mig og min mor’-deltageren fortæller blandt andet, at man ikke skal overvurdere ensomheden og huske på, at man stadig har sine familien og venner.
– Det er vigtigt, at man ikke lukker sig selv af for omverdenen. Man har lov til at være ked af det, men sørg for at have en hverdag og noget at stå op til. Så man ikke sidder alene og bare tænker sig ihjel, fortsætter hun.
Men selv om det er godt at lave noget socialt sammen med andre mennesker, så mener Joy, at man i hvert fald ikke skal feste sorgen væk.
Det dummeste, man kan gøre, er at tage ud og feste og drikke sig fuld. Så snart du bliver fuld, vil du enten blive rigtig ked af det eller vred – eller måske dumme dig ved at være sammen med en anden, som du dagen efter vil sidde og fortryde helt vildt og samtidig føle dig endnu mere ensom og ked af det.
– Man kan altså ikke bruge alkohol, til at komme ovenpå igen. Måske for en stund, men når hverdagen kommer snigende, vil du igen have den her følelse af tomhed og savn, fortsætter hun.
RETTELSE: 
Realityportalen.dk havde forsøgt at få en kommentar fra Joy K. Petersen, der først vendte tilbage, efter artiklen gik på. Hun fortæller, at det hele er en misforståelse.
– Det hele er en fejl. Carlos og jeg var sammen i går og havde 1,5-årsdag. Nogle gange går tingene op og ned. Og så kan jeg være hurtig til at drage konklusioner og skrive ting, som jeg ikke mener. Derfor er alt også blevet slettet i går efter meget kort tid, lyder det fra Joy.
Her kan du læse alle Joys gode råd til, hvordan man kommer ovenpå efter et brud.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Joy og Carlos afslører nyt, spændende projekt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.