Reality-par er gået fra hinanden

To velkendte realitystjerner er ikke længere kærester.

paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2018 kl. 19:25

Tilbage i 2013 var Camilla Tandrup Hansen og Alexander Rexen begge deltagere på ‘Paradise Hotel’. Ingen af dem løb med sejren, men kærligheden blomstrede, og parret forblev kærester efter programmet. I februar 2016 afslørede Camilla dog, at de var gået hver til sit.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
Senere samme år kunne Camilla dog fortælle, at hun atter havde fundet kærligheden. Også denne gang var det en reality-hunk, hun havde kastet sin kærlighed på, nemlig Thomas fra ‘Fristet’ sæson to. 
Selvom det var meget seriøst mellem Camilla og Thomas, der også besluttede sig for at flytte sammen, gik det desværre ikke mellem parret. Derfor flyttede de tidligere i år hver til sit. Det afslører Camilla nu overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag
– Vi besluttede os for at slutte forholdet for et år siden, og så flyttede vi så fra hinanden i marts. Vi stoppede det, fordi vi voksede fra hinanden og var for forskellige. Jeg arbejder virkelig meget, og mit arbejde har første prioritet. Derfor endte det med, at vi kun var venner. Så der har ingen drama været, og vi var begge enige om, at vi fungerede bedst som venner. Vi snakker ikke sammen nu, men vi er på ingen måde uvenner. Men der er ingen tvivl om, at det var det rigtige, fortæller Camilla, der sidenhen har købt sin egen lejlighed og sprunget ud som selvstændig.
– Jeg har købt en lille lejlighed i Vanløse og arbejder nu som selvstændig makeupartist i Vanløse. Så hele mit liv handler faktisk om arbejde. Det er hårdt at være selvstændig, men virkelig fedt. Jeg elsker at være min egen chef og arbejde for mig selv. Det er det, jeg altid har drømt om. Det er dog hårdt altid at være til rådighed.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis

Ny flamme

Det viser sig dog, at 26-årige Camilla også har tid til lidt andet end arbejde. Hun kan nemlig løfte sløret for, at hun har fundet en ny fyr i sit liv.
– Jeg er ikke single, men det er stadig meget nyt, så vi tager det stille og roligt . Vi har kendt hinanden i lidt over et år, og vi har så set hinanden som mere end venner i fire-fem måneder. Vi mødtes gennem arbejdet, da jeg ikke rigtig har tid til at møde fyre andre steder. Og dating-sider er no go for mig, fortæller Camilla og fortsætter:
– Vi bor ikke sammen og har heller ikke planer om at flytte sammen. Jeg synes virkelig, at jeg har lært at tage tingene stille og roligt, efter jeg er blevet selvstændig. Jeg vil helt klart bare gerne være mig selv lige nu. Jeg er freelancer, så jeg har meget at se til. Men en dag om mange år, når jeg skal have børn osv., så vil jeg måske gerne arbejde med andre også.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske
Se billeder af Camilla nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Is it friday yet? No .. but almost ??? #lotd #ootd #malta #bershka

Et opslag delt af Camilla Tandrup (@camillataandrup) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Er vi glade idag? ?? __________________________________ #makeup #lotd #lips #redlips #today #blonde #selfie #lipstick

Et opslag delt af Camilla Tandrup (@camillataandrup) den


LÆS OGSÅ: Alexander Rexen: Sådan har jeg det efter ‘Paradise’-brud
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan man leje reality-stjerner