Reality-par afslører: Vi skal have børn, når .. - Her & Nu

Reality-par afslører: Vi skal have børn, når ..

Nu fortæller reality-parret lidt om, hvad de har gjort sig af tanker i forhold til at udvide familien.

https://www.youtube.com/watch?v=irATftbqnAs
Af Emilie Holm Egebro - 22. september 2019 kl. 08:55

Det er ingen hemmelighed, at Trine og Mathias var glade for hinanden på ‘Paradise Hotel’. Faktisk så glade, at Mathias faldt på knæ og spurgte Trine, om hun ville være hans ‘Paradise’-kæreste. Trine svarede ja, men det blev ikke bare ved dét. Parret fandt nemlig rigtigt sammen, da de kom hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk efter skilsmisse: Ekskones nye fyr er drømmen
LÆS OGSÅ: WOW: Mathias og Trines kærlighed er foreviget
I september 2018 flyttede parret sammen hos Mathias’ forældre på Fyn, og i starten af januar flyttede de sammen i fælles lejlighed i Odense.  Et par måneder senere flyttede de dog igen, da de fandt en bedre lejlighed i Odense:
– Vi er på vej til at flytte for anden gang, fordi vi har fået en anden lejlighed. Den anden passede ikke til os, og den nye er tættere på Trines arbejde. Så vi har fået en rigtig ny lejlighed. Den er stadig i Odense, hvor Trine jo har sin salon, så det er perfekt, fortalte Mathias til Realityportalen.dk tidligere i år.
LÆS OGSÅ: Nyt realitypar: ‘Paradise’-babe scorer ‘Ex on the Beach’-hunk
LÆS OGSÅ: Mr. Paradise-vinder forladt af kæresten: Jeg har det super skod
26-årige Mathias og 25-årige Trine er derfor nu blevet godt trætte af at flytte, og de slår fast, at det ikke sker igen lige foreløbig:
– Efter mange hektiske måneder med flere gange flytning, er der endelig kommet lidt ro på nu, og det nyder vi virkelig. Det er super rart. Vi har fået et ordentligt hjem, lyder det fra Mathias.
– Det er meget luksus, det vi bor i nu, og vi kan godt lide luksus, fortsætter Trine.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt
– Vi skal snart have vores hund hjem, Sally, som har boet hos min far, så det bliver dejligt. Så får vi lige udvidet familien lidt, tilføjer hun.
– Ja, vi venter lidt med børn, indtil vi er oppe omkring de 30. Vi venter lige tre år minimum i hvert fald, da man jo gerne skal kunne forsøge barnet. Så lige nu fokuserer vi på vores karriere hver især, afslutter Mathias.
Se hele interviewet med Mathias og Trine øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Realitystjerner er blevet kærester: Vi mødtes på Tinder