Reality-par åbner op om at blive forældre

Mathilde og Robin er ikke enige om planen. Men måske er der et navn parat – både hvis det bliver en pige eller en dreng.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juli 2020 kl. 07:15

20-årige Mathilde og 21-årige Robin er ikke helt enige om, hvor mange børn, de skal have. Eller om man skal bestemme på forhånd, hvad barnet eller børnene skal hedde. Men en ting er sikkert, og det er, at de engang i fremtiden gerne vil have børn – og også gerne med hinanden.

Siden de i forbindelse med en træning mødtes for omkring halvanden måned siden, har de set hinanden mere eller mindre konstant. Parret vil helst ikke sætte en mærkat på forholdet og melder selv ud, når de mener, de er kærester.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste

Kærester eller ej, så lyder det til, at de skal bruge de næste mange, mange år sammen. De vil i hvert fald gerne tale om børn under et live event med Realityportalen.

– Men det er lidt svært og også meget tidligt at tage den snak. Men jeg kan sige, hvordan jeg har det med sikkerhed lige nu. Lige nu er ét barn rigeligt for mig, siger Robin, og med den udmelding får han Mathilde til at se en smule overrasket ud.

‘Årgang 0’-stjernen vil nemlig gerne have tre børn.

LÆS OGSÅ: Paradiso udsat for vold i årevis: Jeg håbede hele tiden på, det blev bedre 

– Men det er jo svært at sige nu, for det kommer an på, hvordan ens liv er på det tidspunkt. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil være ung mor. Men det tager jeg lidt tilbage. Jeg regner med at få børn i en alder omkring 25 eller 26, siger hun.

Hvad skal barnet hedde?

For Robin er der ingen grund til at sætte en alder på, hvornår man skal have børn, og han føler, at han er et sted i sit liv, hvor han ikke helt er klar til at tænke på den slags. Heller ikke når det kommer til, hvad det kommende barn eller de kommende børn skal hedde.

– Jeg har det sådan, at den dag jeg bliver far, så skal jeg kigge på barnet og sige “Du er en…”, siger Robin om at skulle give et bud på et navn.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein forlovet i fem år: Derfor skal jeg ikke giftes og have børn lige nu

Mathilde er derimod mere forberedt. Hun har allerede tænkt på både et navn og den betydning, der skal ligge i navnet.

– Hvad nu, hvis det sker lige pludseligt, og man så virkelig ikke ved, hvad barnet skal hedde, siger hun, og derfor har hun også et navn parat til både en pige og en dreng.

– Jeg kunne godt tænke mig, at min datter skal hedde Louise. Og det skal være som mellemnavn. Det hedder jeg, og min mor hedder det også, så det vil jeg gerne føre videre. Hvis det bliver en dreng, vil jeg gerne give ham mellemnavnet Christian, siger Mathilde og pointerer, at det med at tænke over et navn, måske er en “pige-ting”.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

I videoen fortæller parret om deres planer om børn.