Reality-hunk raser over genåbningsplan: Det giver ingen mening

‘Love Island’-vinderen mener, at regeringen prioriterer forkert, fordi de ikke går op i fitness.

Af Louise Vilsbøl - 24. marts 2021 kl. 13:00

Et lettelsens suk bredte sig over Danmark, da regeringen fremlagde deres genåbningsplan, og det stod klart, at vi går mod både lysere og mere normale tider. Men selvom det er godt nyt, at man inden længe kan komme til frisør og fritidsaktiviteter igen, så er det langt fra alle, der er begejstrede og forstår politikernes valg. På sin Instagram lufter ‘Love Island’-vinderen Oliver Erngart sin frustration.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

– Det er mig en gåde, hvorfor vi skal have mundbind på, de steder vi skal hen, når vi skal vise coronapas med negativ test eller vaccine. Hvorfor i alverden skal man have mundbind på, hvis alle dem, som er i samme rum, er sunde og raske? Og holde afstand? Hvorfor holde afstand til sunde og raske mennesker som en selv? Skønt at leve i et frit land, skriver Oliver i en Instagramstory, hvorefter han tagger statsminister Mette Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver: Vi er ikke et af de realitypar, der kun holder et år

Efterfølgende har mange af hans følgere dog pointeret, at man jo godt kan blive smittet, lige efter man har fået foretaget en test, og det kan han godt se. Reality-fyren er dog stadig frustreret, og det er der flere grunde til.

– En anden ting er, at det er mig en gåde, at caféer osv. åbner FØR fitnesscentre. Hvordan kan hygge være vigtigere end sundhed? Jaja, sundhed er mange ting, men come on, skriver han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver afslører babynavn

– Ved jo, at alle glæder sig til at save drinks i sig, men hvad med os, der savner at give den gas i et fitness center og gå op i sig selv og sin sundhed? @mette (Mette Frederiksen på Instagram, red.) fair I ikke gør jer i fitness, men please kom nu lidt, hvorfor skal fitness være det sidste?

Til slut understreger Oliver dog, at han selvfølgelig er glad for, det går den rigtige vej, og at der ikke er andet at gøre end at væbne sig med tålmodighed.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet

Læs mere om