Reality-hunk indlagt: Mit værste mareridt

Det værst tænkelige er sket på det værst tænkelige tidspunkt, men Morten giver ikke op.

Af Louise Vilsbøl - 16. november 2021 kl. 18:55

På søndag skulle Morten Kjeldsen fra ‘Ex on the Beach’ efter planen deltage i den store bodybuilder-konkurrence Amateur Olympia, som han har glædet sig til og arbejdet på længe. Men nu hænger deltagelsen i en tynd tråd. Det afslører Morten på Instagram, hvor han viser et billede fra hospitalet.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

– Fuuuuuck! Ja, undskyld sproget, men mit værste mareridt er sket. En træningsskade er slemt op til en konkurrence, men så billigt slap jeg ikke! Ligger indlagt på Hvidovre Hospital, da min venstre lunge klappende sammen under mave træning i går aftes. Jeg bliver ikke udskrevet før om 3 til 5 dage, ligger med kæmpe smerter dopet op på morfin, fordi der sidder en 18 cm lang og pænt tyk slange ind gennem korpus og ind i min venstre lunge med et dræn, skriver Morten.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre Rikke Gøransson fortælle om ‘Paradise Hotel’ og fremtiden.

Det er ikke første gang, han oplever at have en sammenklappet lunge. For tre år siden klappede hans ene lunge sammen, mens han lå og sov, og der vågnede han op ved ikke at kunne få luft. Men denne gang er timingen helt forfærdelig.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage med store ændringer

– Jeg har givet alt, hvad jeg har i mig så længe for at komme til showet på søndag, og så sker det her. De sidste tre måneder har jeg knoklet fra kl 06:00 til kl 23:00 hver dag unden weekenden for at lave content til jer, der følger med, arbejde med mine skønne klienter, passe en meget stram diæt, 2 trænings pas – 6 dage om ugen og naturligvis stadig kunne give min skønne kæreste den kærlighed, hun så meget fortjener for at bakke mig op og støtte mig i alt, og så bliver det hele skyllet ud i lokummet på 2 minutter, skriver Morten og fortsætter:

– MEN… Jeg nægter simpelhen er tude over det længere! Jeg har haft rigeligt af modgang i mit liv, og det har aldrig fået mig ned med nakken! Vil gøre alt, hvad jeg kan for at komme på søndag og mærke suset ved at stå på scenen foran alle jer, der kommer og kigger. Det bliver nok ikke til guldmedaljer, eller det IBFF procard jeg så længe har drømt! Men bare jeg kommer med, vil det være en sejr for mig nu!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Reality-fyren har om muligt endnu mere blod på tanden nu og er fast besluttet på at rejse sig fra hospitalssengen, så han kan komme til konkurrencen på søndag, hvor han altså ifølge lægernes melding kan risikere først at blive udskrevet.