Reality-hunk flytter sammen med kæresten

En velkendt reality-hunk og hans kæreste flyver på en lyserød sky, og nu har de besluttet sig for at flytte sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. juli 2019 kl. 20:55

Det lykkedes ikke for Oliver Erngart at finde den helt store kærlighed, da han sidste år medvirkede i ‘Love Island’, selv om han vandt programmet med Julie Melsen. Parret gik fra hinanden kort efter hjemkomsten til Danmark, men i starten af juni kunne Oliver afsløre, at han har fundet sig en sød kæreste; 24-årige Anna.
– Vi mødte hinanden gennem en fælles kammerat og i fitnesscenteret. Vi har faktisk kun kendt hinanden i halvanden måned, men vi har været sammen stort set hver dag, og vi klikker helt vildt godt sammen. Vi kan ikke rigtig undvære hinanden, fortalte den forelskede Oliver dengang.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-finalist dræbt i tragisk ulykke

Artiklen fortsætter under den akavede video, hvor Claes ser sexscener med svigerforældrene.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Joakim taler ud efter bruddet: Sådan går det i dag
Selvom de to kun har været kærester knap to måneder, har de besluttet at tage et stort skridt sammen:
– Vi søger en lejlighed i København og omegn fra 1. november. 2-4-værelses (min. 65 kvm) til omkring 10.000 kroner om måneden. Vi sætter pris på al den hjælp, vi kan få, skriver Oliver og Anna på deres Facebook-profiler.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sy Lees pinligt morsomme debutsang
LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program
Overfor Realityportalen.dk uddyber Oliver:
– Vi har boet sammen stort set hver dag hos Anna i hendes studiebolig i Roskilde, siden vi mødtes, så vi har allerede vænnet os til at bo sammen. Det har bare slået klik, og derfor synes jeg heller ikke, at det er for tidligt for os at flytte sammen. Udadtil kan det selvfølgelig godt lyde super tidligt, men Anna bor selv i en studiebolig, så det gav bare bedst mening at være hos hende, da jeg er træt af at bo derhjemme nu, forklarer Oliver og uddyber:
– Vi er dog lidt trætte af at have så lidt plads, og desuden skal Anna være ude af lejligheden mellem 1. oktober og 1. januar, så vi er allerede i fuld gang med at kigge rundt omkring, da det jo altid er rart at være i god tid. Det er første gang, jeg skal bo sammen med en kæreste sådan rigtigt, så jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver super dejligt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu
Se Oliver og Annas opslag herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på
LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!