Reality-hunk afslører: Blev tilbudt en kvart million for sex - Her & Nu

Reality-hunk afslører: Blev tilbudt en kvart million for sex

Det er ikke småpenge, bloggeren er blevet tilbudt for at have sex med fremmede mænd.

Af Louise Andersen - 18. oktober 2017 kl. 07:25

Sy Lee er ofte blevet tilbudt penge for at gå på date med fremmede. Men nu er tilbuddene blevet endnu vildere. Det afslører han på sin blog.
– Nu er jeg blevet tilbudt en kvart million for at knalde med to ældre mænd på samme tid. 250.000 kr. Jeg får det sgu dårligt ved tanken. Men det er jo bare mig!, skriver han
LÆS OGSÅ: Sy Lee åbner op: Vil jeg gerne skifte køn?
Det var Ifølge Sy Lee var en tidligere realitystjerne, der i første omgang fik rodet ham ind i tilbuddet med sex for de 250.000 kr.
– Han ved udmærket godt, hvem han er, hvis han kommer til at læse det her, og jeg troede, at han jokede. Den ene ældre herre gav mig sit visitkort, og han mente det med 250.000 kr., og vi skulle tilbringe en aften sammen på et hotel i København med hans arbejdspartner. Jeg takkede nej med det samme, skriver Sy Lee videre.
LÆS OGSÅ: Uhh: Nu får Geggo ny ring
Og der er en ganske god grund til, at Sy Lee takkede nej.
– Jeg har min selvrespekt, og jeg kan sagtens tjene disse penge selv, selvom det vil tage længere tid, men det vil jeg hellere. Nogen vil mene, at jeg skulle have gjort det, mens andre vil sige, at det er det korrekte valg. Hvad angår mine livsværdier, så bliver det et nej tak, skriver han.
Sy Lee afslører i øvrigt, at det langt fra er første gang, at mænd tilbyder ham penge mod sexuelle ydelser.
Du kan læse hele Sy Lees indlæg her. Og ellers kan du gense Sy Lee i sin første ‘Fristet’-udfordring, hvor han skulle drikke en smoothie af nosser, hjerne og mange andre spændende ingredienser herunder:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om stoffer
LÆS OGSÅ: ‘Landmands’-dramaet fortsætter: Han viste ingen interesse – de fik som fortjent!

LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Folk vil ikke date mig, fordi jeg har lavet reality