Reality-hunk afslører hemmeligheden bag vild forvandling - Her & Nu

Reality-hunk afslører hemmeligheden bag vild forvandling

Den velskårne reality-hunk har været igennem en stor forandring og er nu 12 kilo lettere.

Af Louise Vilsbøl - 15. juni 2019 kl. 08:55

Når man er en offentlig person, der går meget op i både sit og andres udseende, må man også finde sig i at få nogle kommentarer med på vejen, når ens eget udseende ændrer sig. Det har Gustav Salinas Andersen ofte oplevet. Men nu afslører han på sin Instagram, at han har gennemgået en står forvandling over de seneste
LÆS OGSÅ: Gustav ser ung fyr: Det er rent kuvøseguf
– Sidste år fik jeg mange kommentarer omkring mit udseende. At jeg lignede en, der havde fået alt for meget BOTOX. Og det havde jeg faktisk desværre ikke. Dette bundede i, at sidste sommer valgte jeg at åbne et træningscenter, hvor jeg pludselig skulle styre 10 medarbejder. Jeg valgte også at åbne et nyt digital platform, Cloudfit, samtidigt med, at jeg havde mine online klienter og personlig træning, skriver Gustav på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder er blevet forlovet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Gustav træne ‘De unge mødre’-deltagerne.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Det var nok det hårdeste tidspunkt af mit liv. Jeg arbejde fra 6 om morgenen til kl. 00:00 om aftnen. At presse min krop så meget resulterede i, at jeg fik så meget væske i kroppen og desværre også lidt på sidebenene. Jeg husker tydeligt, at jeg var så træt og udmattet, at jeg nogle gange måtte slå mig selv på motorvejen for ikke at falde i søvn. Så tog jeg mig selv i, hvis jeg kan ændre folks liv, så kan jeg fandme også ændre mit eget.
Siden da har Gustav smidt hele 12 kilo og fastslår, at han aldrig har været i bedre form eller mere lykkelig. Ifølge ham selv var opskriften på hans succes, at han solgte sit fitnesscenter og sin digitale platform og nu fokuserer på sine online klienter. Og det har lært ham en vigtig lektie.
– Det er ikke pengene, der gør mig lykkelig. Jeg ved, at jeg nu bliver ved med at gøre det, jeg er bedst til: At motivere og hjælpe folk. Og husk en ting , det er ok at falde, men det er ikke ok at blive liggende.
LÆS OGSÅ: Gustav efter endt forhold: Jeg har aldrig været så lykkelig
Se Gustavs vilde forvandling i opslaget herunder:

 

View this post on Instagram

 

Kære alle sammen , denne post er meget personlig og grænseoverskridende. ????? Sidste år fik jeg mange kommentarer omkring mit udseende. At jeg lignede en der har fået alt for meget BOTOX. Og det havde jeg faktisk desværre ikke.?? • Dette bundede i at sidste sommer valgte jeg at åbne et træningscenter, hvor jeg pludselig skulle styre 10 medarbejder.☺️??? Jeg valgte også at åbne et nyt digital platform, Cloudfit samtidigt med jeg havde mine online klienter og personlig træning.?️‍♀️ • Det var nok det hårdeste tidspunkt af mit liv. Jeg arbejde fra 6 om morgenen til kl. 00:00 om aftnen. At presse min krop så meget, resulterede i at jeg fik så meget væske i kroppen og desværre også lidt på sidebenene . • Jeg husker tydeligt at jeg var så træt og udmattet at jeg nogen gange slår mig selv på motorvejen, for ikke at falde i søvn. • Så tog jeg mig selv i, hvis jeg kan ændre folks liv, så kan jeg fandme også ændre mit eget! • I dag , 12 kg lettere har aldrig været i så god form og har aldrig været så lykkelig. ?? ➡️Opskriften på min succes var: Jeg forærede min andel i Cloudfit Jeg solgte min anpart i fitness nu Hillerød Og jeg fandt ud af at det jeg elsker allermest er nemlig at være der for mine online klienter.???? DET IKKE ER pengene der gør mig lykkelig.??‍♀️? • Jeg ved at jeg nu bliver ved med at gøre det jeg er bedst til: at motivere og hjælpe folk ? Og husk en ting , det er ok at falde men det er ikke ok at blive liggende. ? Mine opskrifter virker ikke kun på mine klienter men virker også på mig og jeg ved også at det vil kunne hjælpe dig.?? ➡️Tá kontakt til mig allerede nu: www.fitnessnu.nu Lad mig hjælpe dig. Love Gustav ?

A post shared by Gustav Salinas – Online Coach (@gustavsalinas) on