Reality-fyr sletter sidste spor efter exen

Mikkel er kommet videre, og nu skal tatoveringen væk.

Af Louise Vilsbøl - 22. maj 2022 kl. 10:55

Det er efterhånden nogle år siden, Mikkel “Ræv” Søndergaard og Amanda Mogensen gik uigenkaldeligt hver til sit. Inden da nåede de dog at få både kæreste-tatoveringer og blive gift i Sunny Beach. Brylluppet var ikke gyldigt i Danmark, men hvad angik tatoveringen så hang de begge to på den.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee afslører: Havde kæreste under ‘Singleliv’

Siden har både Mikkel og Amanda fundet nye kærester, og derfor skal det nu være slut med mindet om ekskæresten. Således kunne man på Instagram i sidste uge følge Mikkel i færd med at få fjernet sit sidste minde om Amanda.

– Den skal fjernes, fordi hun ikke betyder noget mere, og min nye kæreste fortjener bedre, fastslår Mikkel, som vurderer, at han nok skal have 8-10 laserbehandlinger, før tatoveringen er helt væk.

Ingen ny tatovering på vej

Når tatoveringen er væk, så har Mikkel ikke travlt med at få en ny kæreste-tatovering, selvom han igen har fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

– Jeg tænker og håber, at der er 1000 andre måder, man kan vise, at man elsker hinanden på. Min kæreste har ikke sagt så meget til den, men hun bliver da selvfølgelig glad for, at jeg fjerner den, fortæller han.

Mikkel ved ikke, om Amanda stadig har sin kærestetatovering med Mikkels forbogstav, idet han slet ikke snakker med ekskæresten længere.Jeg tænker 8-10 behandlinger, og aner ikke om hun har fjernet sin, snakker slet ikke med hende. Fordi hun ikke betyder noget mere og min nye kæreste fortjener bedre .

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mikkel indrømmer: Jeg gik over stregen

Læs mere om