Reality-deltager udsat for grove seksuelle overgreb

Den tidligere ‘Singletown’-deltager åbner nu op om de seksuelle overgreb, han var offer for i sin barndom, fra han var cirka 6 måneder gammel.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. november 2020 kl. 11:32

Det er tydeligt, at det har krævet meget mod fra 24-årige Mick Skovs side at dele den video, som han valgte at lægge ud torsdag aften. Den afslører nemlig nogle mørke sider fra hans barndom, som han til nu aldrig har nævnt noget noget om.

LÆS OGSÅ: Afslører SÆR vane

– Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal starte eller slutte den her – det har taget mig mange forsøg at få lavet den her video, mest af alt fordi det er super grænseoverskridende at åbne ballet op for det her kapitel af mit liv, og samtidig fordi jeg ikke kan tale frit fra leveren med detaljer grundet den grove sag, advarer Mick i opslaget på Instagram.

I videoen fortæller han, at han fra han var cirka 6 måneder til han var to og et halvt år gammel blev udsat for grove seksuelle overgreb. Han kan ikke nævne nogle navne i sagen.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Micks mor reagerede

Det seksuelle misbrug blev afsløret, da Mick selv med en Baby Born-dukke viste handlingerne foran sin mor, hvis alarmklokker med det samme ringede. Hun reagerede straks på det.

– Min mor og jeg kørte på sygehuset, hvor de undersøgte mig for indre skader, men der var ikke noget at se. Men ud fra den adfærd, jeg havde, var de slet ikke i tvivl om, at der var foregået noget, som ikke skulle være foregået, fortæller Mick i videoen.

LÆS OGSÅ: UH! Kendt ‘Ex on the Beach’-hunk er tilbage

Siden har overgrebene haft mange konsekvenser for ham.

‘Singletown’-fyren er meget tanknemmelig for den måde, hans mor har taklet hele situationen og måden hun gennem hele hans barndom og ungdom har været der som en vigtig støtte.

Udover at han har fået en kæmpe støtte fra familien, har Mick også gået til psykolog.

– Grunden til at jeg vælger at åbne op for det her emne, er mest af alt, at andre derude som har været udsat for det samme, eller det der er værre, skal vide, at de ikke skal holde deres følelser tilbage, skriver han på Instagram.

Mick føler ikke selv, at misbruget er årsagen til, at han er transkønnet. Han har det i dag godt og er glad både for sig selv og for sit liv sammen med Freja.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!

Mick & Freja fra ‘Singletown’ efter Q&A (Foto: Lykke Buhl / Realityportalen)

Læs mere om