Reality-deltager om to blodpropper: Jeg var heldig

Jesper Vollmer kom hurtigt på benene igen oven på den store forskrækkelse.

Af Kenth G. Madsen - 3. juli 2021 kl. 10:58

Det var noget af et chok for Jesper Vollmer, 47, da han om morgenen den 1. juni blev svimmel, talte snøvlende og måtte lægge sig ned. Hans kone, 49-årige Annette Heick havde på fornemmelsen, hvad der var i gærde, så hun ringede straks til 112. Det fortalte hun om Sankthansaften efter en optræden på Plænen i Tivoli.

– Når det er Jesper og mig selv, er jeg i stand til at bevare roen, så børnene ikke bliver chokerede. Det ligger i mig. Jesper faldt over ordene, og der fik jeg mistanke om, at det var en blodprop, fortalte hun.

– Nu skal vi bare videre og have noget sommerferie, sagde Annette Heick.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster

Analyser på hospitalet viste, at Jesper Vollmer havde fået to små blodpropper i hjernen.

– Det går bedre og bedre. Jeg er kommet hurtigt på benene igen, og talen kom tilbage, fortalte Jesper Vollmer, der blev udskrevet allerede to dage efter.

Hele familien Heick, på nær Jesper og Annettes ældste søn, Eliot, var ude sammen for første gang siden Jesper Vollmers blodpropper (Foto: Kenth G. Madsen)

LÆS OGSÅ: Så rig er Mascha Vang

Genoptræning igen

I 2015 blev han udsat for en alvorlig badeulykke i Thailand, hvor han blev taget af en bølge, så han brækkede nakken. Det kostede lammelser i højre ben og arm, men ved intensiv genoptræning lykkedes det for ham at få en stor del af mobiliteten tilbage. Blodpropperne har desværre sat ham tilbage til nul.

– Jeg var heldig, at de to blodpropper ikke forvoldte større skade. Det er nok arveligt betinget: Min mor blev ramt, og min morfar døde af et slagtilfælde. Hånden er blevet slap igen, og jeg går dårligere igen. Lægerne mener, det nok skal komme tilbage, sagde han, der er startet op med genoptræning igen samt ergo- og fysioterapi.

– Jeg kender jo rutinen. Min kondition, kost og livsstil er supersund og fornuftig. Så det er begrænset, hvad jeg kan skrue på i den retning. Så jeg må have hjælp af blodfortyndende medicin, siger han, glad for at være kommet godt tilbage.

LÆS OGSÅ: ANKLAGET: Bendtner er ikke enig

LÆS OGSÅ: Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er en fantastisk kvinde