Reality-deltager i sorg: Gravid kæreste har mistet barnet

Glæden over at skulle være forældre for første gang er nu erstattet af sorg.

Af Jonas Sand - 23. december 2015 kl. 13:37

Lykken var stor, da ‘Kongerne’-stjernen Glenn ‘Zebra’ Sander tidligere på året afslørede over for Realityportalen.dk, at han ventede barn med kæresten Tine. Men den glæde er nu blevet erstattet af sorg.
Tre måneder inde i graviditeten gik det nemlig galt, og den 17. august gik det op for Tine og Glenn, at de ikke længere skulle være forældre.
Barnet døde i maven. Der var en kromosomskade, så kroppen dræbte i princippet selv fosteret, da den vidste, der var fejl på barnet. Så Tine fik en uønsket abort og fik derfor skrabet fosteret ud, fortæller en trist Glenn til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om aborten
Tog hårdt på parret
Oplevelsen tog naturligvis hårdt på parret, og men her nogle måneder senere er de ved at være oven på igen.
– Jeg må indrømme, at det tog hårdt på mig. Men jeg har altid været en idiot til at vise følelser, så uden på ser jeg nok lidt macho ud, men inden i, der gør det skam ondt, slår Glenn fast.

LÆS OGSÅ: Ung mor har mistet sit ufødte barn
– Vi er stadig kærester, og i weekenden var på en romantisk tur til Berlin sammen. Man kan godt sige, at det har gjort os stærkere som par.
Parret har ikke umiddelbart planer om at skulle være forældre lige nu, men oplevelsen er ikke noget, der afskrækker dem fra at blive det i fremtiden.
– Det kommer, hvis det kommer. Men det er ikke noget, vi gider at stræbe efter lige nu, lyder det fra ‘Kongerne’-deltageren.
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører abort: Ventede barn nummer to
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Glennie skal have en abort
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.