Reality-babe var iskold på tv: Sådan følte hun i virkeligheden

Christel bliver faktisk påvirket af hele situationen, men det kommer ikke helt til udtryk i programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. september 2020 kl. 10:55

Søndag blev ‘Singletown’ for første gang vi i Danmark, og allerede her ser man, hvordan Christel og Teiturs parforhold bliver sat på prøve. For Christel kan sidde sammen med de andre ‘Singletown’-deltagere og se på en skærm, hvordan hendes “ekskæreste”, Teitur, flirter, fester og bliver inviteret på date af en anden pige.

Det virker dog til at prelle af på baben, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 15.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’

– Jeg er ligeglad. Altså, jeg er flot. Jeg er godt bygget. Hvis man tager hende og jeg og ser på, hvem der vil skille sig mest ud i mængden, så er det mig. Jeg ville selv gå efter en type, der skiller sig mest ud i mængden. Men han styrer det selvfølgelig selv, udtaler hun i programmet og viser, hvor på skalaen hendes selvtillid ligger:

– Nu lyder det mega snobbet, men min selvtillid er bare heroppe, siger hun.

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv

Er ikke ligeglad

Men senere indrømmer Christel, at hun i virkeligheden synes, det er ret hårdt og en meget uvant situation, at hun skal se Teitur tage på date. Hun vælger bare at skjule den følelse overfor de andre deltagere, og til Realityportalen forklarer hun, at det afsnit af ‘Singletown’ er klippet sammen på en måde, som får hende til at fremstå lidt mere kølig, end hvad hun egentlig er.

– Jeg siger, jeg er ligeglad, men det betyder ikke, at jeg er helt ligeglad. Hvis jeg var det, ville det jo være mærkeligt. Jeg tror, det er måden, det er klippet på. Jeg er ret cool med, at han skal på date, men det er selvfølgelig aldrig fedt, og jeg kunne sagtens mærke, det ikke var rart. Men det ødelagde ikke min dag, siger hun.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

Hun kender dog sin kæreste så godt, at hun ved, han altid er meget imødekommende overfor andre piger, og derfor ved hun også af erfaring, at det aldrig fører til mere end småflirteri.

– Det er ikke fedt at se, at Teitur skal på date. Teitur er en flirtende person, og det samme er jeg. Så det er ikke fordi at det er lige præcis hende, for sådan er Teitur bare. Så pigerne bør ikke lægge alt for meget i det, siger hun.

Længe var Teitur og Christel bedste venner. I en periode var de lidt mere end det. Men tilbage i januar valgte de så at blive rigtige  kærester, og i løbet af sommeren har ‘Paradise’-parret testet deres forhold i ‘Singletown’ for at finde ud af, om de har en fremtid sammen.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias