Reality-babe vil udsendes til Afghanistan

En velkendt reality-stjerne håber på en fremtid indenfor militæret.

Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2017 kl. 12:25

Sofie Wulff Kampmann nåede helt til finalen i sidste sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. Desværre vandt hun ikke programmet, men hun kæmpede sit ypperste helt til det sidste.
Og det er bestemt ikke sidste gang, at Sofie vil udfordre sig selv og gå i kamp. I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ fortæller hun nemlig sine tre ‘Robinson’-kollegaer, at hun gerne vil være sprogofficer og udsendes til Afghanistan.
– Nu har du jo valgt en noget alternativ verden for en pige måske. Hvorfor lige sprogofficer? Hvad er det, der tiltrækker dig ved det? spørger Sanne i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-babe er gravid
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
– Min største drøm, siden jeg var lille, var at blive politibetjent. Så tænkte jeg, at jeg ville lave noget relevant inden da, og det er det jo at være i militæret og samtidig have et fremmed sprog. Så jeg er igang med at studere Dari, og det er et sprog, som man taler i Afghanistan, forklarer Sofie.
– Og du vil rigtig gerne udsendes? Hvad driver dig til det? spørger Sofie.
– Jeg har bare været så heldig at være værnepligtig et sted som Bornholm, og det var noget af det fedeste. Det var super hårdt, og jeg har aldrig været så presset før. Der lærte jeg virkelig mine grænser at kende. Det gjorde virkelig, at jeg tænkte: Jeg vil have mere af det her. Jeg vil gerne udsendes, men jeg vil ikke bare udsendes som soldat, jeg vil gerne nå mere end det. Jeg vil gerne være en af dem, som tolker på det og forstår situationerne, som man kan blive udsat for, slår Sofie fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Min søn har fået astma på grund af vejret
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Richard: Her begik jeg min største fejl
Smugkig lidt af aftenens afsnit herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager i ‘Til middag hos’: I var nogle røvhuller!
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Det skal min datter hedde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.