Reality-babe til slanke piger: Smid jeres vægt ud!

Den toptrænede reality-babe har et klart budskab til de piger, hun igen og igen bliver kontaktet af.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. januar 2020 kl. 11:56

‘Robinson’-stjernen modtager mange beskeder fra slanke piger med et ønske om vægttab. Nu råber hun op.
– Jeg vil mere end gerne hjælpe jer, men fra bunden af mit hjerte: Smid jeres vægt ud. Lad være med at fokusere på et tal på vægten. Kig jer selv i spejlet. Er du i bund og grund tilfreds? Så er det fuldstændig ligegyldigt, hvad den vægt siger, og det gælder for alle, opfordrer Louise Camilla i en story på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Her er årets smukkeste brudekjole 2019

Er også hård ved sig selv

Som fitnessinstruktør, kostvejleder og personlig træner er Louise Camilla altid klar til at give gode råd, som for eksempel at bulgarian split squat er vejen til en god numse. Men selvom hun ved alt om kalorieunderskud og kalorieoverskud, er det ikke altid, at hun selv træffer de valg, som er bedst for hendes egen krop og dens sundhed.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation
– Jeg er på ingen måde tyk eller noget nu, men jeg ved, hvor jeg har det bedst, og derfor stræber jeg efter at komme derhen nu og ligge på den vægt i stedet for at have den her yoyo-vægt, som i sikkert alle kender til. Jeg kan have lige så dårlige vaner som alle andre, fortæller hun.
På nuværende tidspunkt er hun ikke tilfreds og vejer ifølge hende selv ti kilo for meget, og dem ønsker hun at tabe, inden det bliver sommer.
LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso
– Det er jo kun mig selv, der kan gøre noget ved det, og jeg ved, jeg bliver meget gladere og får mere overskud, når jeg har det godt i min krop og med mit spejlbillede.

Bedømt på det ydre

Louise Camilla, der er kendt fra dette års sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, fortæller, at hun altid har været hård ved sig selv, og at hendes deltagelse i bikini fitness blandt andet har medvirket til den kritiske selvopfattelse. Da hun deltog, vejede hun 65 kilo og havde en fedtprocent på 9, hvilket er meget lavt for kvinder.
LÆS OGSÅ: Dybt rørt ‘Love Island’-Olivia: Jeg er uretfærdig 
– Man bliver lidt kuk af at være i den verden, da man udelukkende bliver bedømt på ens krop og udseende, og det kan aldrig blive godt nok.