Reality-babe langer ud efter følgere: Hvorfor kopierer I mig?!

Gina Jaqueline sugardater ikke længere, men hun må stadig lægge ører til negative kommentarer på sociale medier. Nu gør hun noget ved det.

Af Anna Løwe - 4. december 2019 kl. 9:01

Mange husker den smukke brunette Gina Jaqueline fra DR-dokumentaren ‘Gina Jacqueline – en sugardaters fortælling’, der gjorde hende landskendt. I løbet af dokumentaren lukker Gina Jaqueline seeren helt ind og erkender, at hun har udviklet seriøst følelser for en af sine faste kunder – advokaten, som hun kalder ham.
I dag lever den 29-årige skønhed et helt andet liv og har lagt sugardating 100% bag sig. Efter dokumentaren fortalte hun, at hun havde fået en kæreste, og ham ville hun gerne leve i et almindeligt forhold med. Det ændrer dog ikke på, at jobbet som sugardater satte hende i offentlighedens søgelys, og hendes følgerskare på Instagram steg da også enormt, efter dokumentaren var løbet over skærmen.
LÆS OGSÅ: Gina Jaqueline åbner op: Sådan går det i dag 
Nu langer Gina Jaqueline dog ud efter netop de følgere i en Instagram-story, hvor hun skriver, at hun har truffet en drastisk beslutning:
– Jeg har taget en beslutning om ikke at godkende profiler uden billede eller profiler, der virker som catfishes, skriver hun.
– Jeg har ligeledes slettet utrolig mange følgere, der virker til ikke at ville stå ved deres identitet og kun være på min profil for at snage, finde fejl og bagtale mig.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Træt af folk, der kopierer

Debatten om sugardating var på sit allerhøjeste i kølvandet på dokumentaren om Gina Jaqueline. Selv har hun, i sin bog ‘Se mig’, advaret piger og kvinder om at gå i hendes fodspor og understreget, at hendes sugardating blev sparket i gang grundet en traumatisk oplevelse, da hun var kun 15 år.
Netop grundet sit kontroversielle arbejde har Gina Jaqueline måttet lægge øre til masser af fordomme og kritik, men der findes også dem, der blev inspireret af hende – måske også for meget:
– Mest af alt er jeg virkelig træt af at se folk kopiere mig 1:1 og ikke engang vil stå ved, at de følger mig. Lol, afslutter Gina sin story.
Så følger man Gina Jaqueline af de forkerte årsager, kan man altså godt forvente at blive slettet.
LÆS OGSÅ: Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel