Reality-babe jubler: Vi skal giftes

Under en hyggelig weekendtur faldt kæresten pludselig på knæ.

Af Louise Vilsbøl - 17. januar 2022 kl. 6:06

Weekenden stod i kærlighedens tegn for den tidligere stripper og deltager i ‘Divaer i Junglen’ Jessica Sky, hvis kæreste gennem de sidste ti år pludselig hev en smuk ring frem. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

– Verdens største JA til dig min dejlige Mads. Whaaaat en overraskelse! Dagen tog en fantastisk drejning i går. Det blev blev store tårer i øjnene og kæmpe smil på, at jeg sagde ja, da du pludselig sad der på knæ foran mig. Tænk, hvor sejt at Henry har kunnet holde den hemmelighed også, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

– Jeg kan slet ikke vente, og vi har ikke talt om andet end bryllup og partyyyy siden. Elsker dig, verdens bedste kæreste gennem 10 år, far til mine børn og nu forlovede

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

37-årige Jessica og 35-årige Mads har børnene Henry og Rita sammen, og de tilbragte weekenden på hotel, da Mads altså valgte at fri. Jessica stoppede som stripper, da hun i 2014 blev gravid med sit første barn. Den dag i dag har hun eventbureauet SkyStrip, hvor man kan hyre strippere, og så sælger hun erotisk undertøj på sin webshop pinup.dk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Sky (@jessicaskydk)

Læs mere om