Reality-babe gik til sidste eksamen to uger efter fødsel

Kun 15 dage efter fødslen af sin lille datter har ‘For lækker til love’-baben afsluttet sin uddannelse.

Af Louise Vilsbøl - 22. juni 2016 kl. 11:01

Nadia Berg Korsgaard er en hardcore dame. Kun 15 dage efter fødslen af sin datter Aura Eline, der blev født to og en halv uge før tid, har hun nu været oppe til sin afsluttende eksamen.
– Den gik rigtig godt, jeg fik 10. Aura blev hjemme med Nick, jeg ammede og malkede ud, og så fik hun bare det, mens jeg var til eksamen, og det fungerede så fint. Så nu er jeg færdig og kan se frem til 8 måneders barsel, inden studierne igen kalder på universitetet i Roskilde, fortæller Nadia.
Nadia har læst HF enkeltfag for at kunne komme ind på socialrådgiveruddannelsen, eftersom hendes tidligere uddannelse som frisør ikke er adgangsgivende.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia: Sådan gik fødslen
Jeg ammer og Nick skifter ble
Selvom det var den afsluttende eksamen, så blev det dog kun til en kort fejring, før Nadia atter måtte hjem til sin nyfødte datter. Men det gjorde hende ikke noget, for hun nyder sin nye familie i fulde drag.
– Det går rigtig fint. Hun er nem, og Nick er så god til at hjælpe til. Der er ingen tvivl om, at hun er fars pige, fastslår Nadia og uddyber deres arbejdsfordeling:
– Jeg ammer, og han skifter ble. Han er rigtig god om natten. Når jeg har ammet, så skifter Nick ble, og så kan vi alle sove videre – han er sådan en god far!
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Babe: Skal jeg steriliseres?
Boede ikke sammen med ekskæresten
Nadia har sønnen Liam på 3 år sammen med ekskæresten Peter, som hun mødte i programmet ‘6 på date’, men det er alligevel en ny oplevelse for hende at være en lille familie under samme tag.
– Peter og jeg var kærester i næsten 3 år, men vi boede ikke sammen, så han var der ikke på samme måde, han var der bare på en anden måde, fortæller hun og skynder sig at tilføje:
– Han er også en rigtig god far for Liam, de to er som pot og pande, og vi har et rigtig godt forhold til hinanden alle sammen.
Nadia har ikke et ondt ord at sige om ekskæresten, og hun understreger, at det fungerede fint for dem på det tidspunkt. Men hun nyder, at Nick er så meget på med Aura og gerne vil være så stor en del af det hele som muligt.
Se flere billeder af hele familien samt ekskæresten Peter i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Se ‘For lækker til love’-Nadias nye, vilde tatovering
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nadia jubler: Vi flytter i hus
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.