Reality-babe går på date med en anden end kæresten: Han er en reel trussel

Det gør lidt ondt på Victor at se, hvordan hans kæreste reagerer, da en anden fyr inviterer hende på en date.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. september 2020 kl. 7:25

Trine og Victor blev kærester for et lille halvt år siden, og for tiden kan vi følge dem i ‘Singletown’, hvor et ultimativt kærlighedseksperiment skal afgøre, om de skal fortsætte med at være kærester.

Allerede få dage inde i eksperimentet bliver både Trine og Victor udfordret – men lige i den situation er det mest Victor, det gør ondt på. Faktisk ser det slet ikke ud til at gøre ondt på Trine, der bliver måde smigret og ikke kan stå for de søde ord, som en anden fyr, Nilas, siger til hende, da han under en fest i lejligheden i ‘Singletown’ går på knæ for hende og inviterer hende ud på en date.

LÆS OGSÅ: AV! Det blev Christels sidste ord til Teitur 

– Jeg tror, at grunden til, at jeg bliver smigret, er, fordi det er lang tid siden, at jeg er blevet inviteret ud af én på sådan en måde. Altså så formelt og ordentligt. Jeg kunne virkelig mærke, at Nilas var nervøs, og det var kun sødt, forklarer Trine efterfølgende til Realityportalen.

– Min kæreste er god til at få mig til at føle mig speciel, men det var bekræftende, at en anden end ham også fandt mig interessant, tilføjer hun.

I ‘Singletown’ lever Victor og Trine som ekser i fire uger, og derfor bor Victor i en anden lejlighed og har ikke kontakt til Trine. Men han kan til gengæld se på en skærm, hvordan det hele foregår, da Nilas går på knæ for hende. Og her udtaler Victor også i programmet, at det ikke er rart at se Trine smile så meget og sige ja på den måde – det er værre, end hvis hun bare havde sagt ja uden at reagerer på sådan en flirtende måde.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Victor Norrman. (Foto: Anthon Unger)

Nilas er en konkurrent

På daten er der også god kemi mellem Trine og Nilas, og det virker ikke til, at nogle af dem har en kæreste. Det har Trine jo egentlig. Men alligevel fortæller hun, at hun gerne vil på date nummer to med Nilas. Det står hun gerne ved.

SE BILLEDERNE: Her er parrene i ‘Vild med dans’ 2020

– Jeg var ikke i tvivl om, hvorvidt Nilas og jeg skulle på en date nummer to, da vi matchede hinanden så godt. Jeg tror, mine tanker lå på, at jeg lige så godt kunne gå videre med Nilas og blive testet så meget som muligt af en fyr, jeg faktisk fandt spændende. Jeg kan ikke komme i tanke om andre, der kunne være bedre til at teste mit og Victors forhold end en, der faktisk var en reel konkurrent og en trussel, siger Trine.

Trine har tidligere fortalt, at hun er meget flirtende af karakter, og at både hun og Victor har været deres partner utro i tidligere forhold, så derfor kunne de godt have mere tillid til hinanden – og derfor medvirker de i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit