Reality-babe fyret efter 14 dage i lederstilling

Den tidligere reality-deltager fik drømmejobbet, men nu er drømmen brast.

Af Louise Vilsbøl - 19. september 2019 kl. 7:25

Der var vild jubel hos Lærke Carolina Plet, som blev kendt under navnet Putte i Kanal 4-serien ‘Singleliv’, da hun i slutningen af juli kunne offentliggøre sit nye job som centerleder for fitnesscentret LOOP Fitness i Esbjerg. Centret skulle åbne 31. august, og her var det altså med Lærke som frontfigur.
LÆS OGSÅ ‘Singleliv’-Putte jubler: Har fundet kærligheden
Nu har lykken dog fået en brat slutning, for efter kun 14 dage på posten som leder af centret har reality-baben fået sparket af sin arbejdsgiver, det skriver JydskeVestkysten. Ifølge avisen offentliggjorde Lærke det selv i Facebookgruppen ‘Info fra borger til borger i Esbjerg by’, som har mere end 21.000 medlemmer. Opslaget er nu slettet, men her stod, at hun blev fyret på grund af sygdom og indlæggelse, og derfor mente fitness-kæden ikke, at hun kunne passe sit job.
LÆS OGSÅ: Derfor betaler realitystjerner ikke for botox
Lærke vil ikke udtale sig i sagen, fordi hun er blevet frarådet det af sin fagforening, fastslår hun overfor JydskeVestkysten. Men på hendes Facebook-profil kan man se flere opslag, der understøtter historien om, at hun i centrets første ugers åbningstid har været både indlagt og syg af flere omgange med blandt andet betændelse i spytkirtlen og et infektionstal, der ikke ville dale til trods for penicillin-behandling.
LÆS OGSÅ: Putte: Derfor ændrede jeg mit navn

Ikke fyret på grund af sygdom

Ifølge indehaveren af det nye center i Esbjerg, Lars Jespersen, har fyringen dog intet med sygdom og ustabilitet at gøre, det fastslår han overfor JydskeVestkysten. Ifølge ham blev Lærke, som har studeret Ernæring og sundhed, ansat, fordi hun var udadvendt og smilende, og de havde en forventning om, at hun ville passe godt ind i centret, men sådan blev det ikke.
– Lærke blev ansat som centerleder, og hun skulle lede centeret, men de forventninger har hun ikke kunnet leve op til, siger han til JydskeVestkysten og pointerer, at han ikke kan komme fyringsårsagen nærmere i en igangværende personalesag.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt sig 10 kilo
Faktum er dog, at folkene bag centret kun valgte at give Lærke en meget kort tid i centret, og i mandags er der allerede blevet ansat en ny centerleder. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lærke.
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning