Reality-babe afslører vild kærestetatovering

Få måneder inde i forholdet har ‘Paradise’-baben allerede sat tydelige spor hos sin kæreste.

Af Louise Vilsbøl - 16. juni 2019 kl. 14:55

Sidste år blev der vendt op og ned på den tidligere reality-babe Nadialine von Bachs liv, da hun fandt ud af, at hendes kæreste gennem otte år havde været hende utro og levet et dobbeltliv de seneste år. Bruddet tog hårdt på hende, men efterfølgende fandt hun kærligheden igen og flyttede til Vordingborg med sin nye kæreste Bea, som hun kalder ham.
LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Mig og min mor’-babe tror stadig på kærligheden
Den tidligere paradiso har travlt med at nyde sin nye forelskelse, og derfor er det ikke meget, hendes fans hører til hende på bloggen. Men nu har hun lavet et indlæg om, hvad hun har foretaget sig siden sidst, og en af de ting bunder i lidt af en kærlighedserklæring.
–  Jeg har været ved tatovøren sammen med Bea, som skal have lukket en hel arm. På skulderen har han brugt et billede af mig og gjort mig til en indianer pige. Jeg elsker det! Tænk at være en del af en tatovering. Seriøst se den lige – den er så flot so far, skriver Nadialine på sin blog.
Tatoveringen kan ses nederst i artiklen, og der er altså noget der tyder på, at Nadialine endelig har fundet den helt store kærlighed, som mener det lige så seriøst med hende.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Nadialine kæmpe for sit musikalske gennembrud i ‘Mig og min mor’.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Vildt brud efter afsløring af dobbeltliv

Da Nadialine Von Bach brød med musiker-kæresten Maryann Cotton gennem otte år, som hun troede, hun skulle have børn med, var det bestemt ikke var et fredeligt brud.
Realitystjernen havde nemlig fundet ud af, at Maryann havde været hende utro i to år, og da hun konfronterede ham med det, reagerede han ved at blokere hende og ignorere hendes beskeder. 
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
Efterfølgende tog Maryann bladet fra munden og fortalte, at han bestemt ikke var stolt over meget af det, han havde gjort, men han var vred over, at Nadialine havde delt deres historie, da han mente, det var et overstået kapitel. Ifølge ham fortalte Nadialine kun om bruddet for at få opmærksomhed, og han synes, hun burde se at komme videre med sit liv. Den teori afviste Nadialine, men slog fast, at hun gerne ville belyse utroskab på sin blog og skabe debat omkring det, når hun nu selv havde oplevet det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine om utro ekskæreste: Jeg vil ikke feje det ind under gulvtæppet
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
 

View this post on Instagram

Sleeve progress @electrumstencilproducts and @killerinktattoo #inked #art #tattooed #wolf #ink #tattoo

A post shared by Daniel Aasberg (@aasberg_art) on