Reality-babe afslører: Det skal min datter hedde

Den tidligere ‘Paradise’-deltager Melissa Nielsen løfter nu sløret for, hvad hendes kommende datter skal hedde.

Robinson
Af Emilie Holm Egebro - 25. april 2017 kl. 11:08

Melissa Nielsen har både deltaget i programmer som ‘Paradise Hotel’, ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Dagens mand’. Ved siden af reality-livet er hun mor til sønnen Mason, som hun har med sin tidligere kæreste, reality-hunken Mikkel Serwin.
Til juni bliver hun dog forælder til to, når hun bliver mor til en lille datter, som hun har valgt at få alene. Hun har længe været hemmelighedsfuld omkring datterens navn, men nu løfter hun sløret for, hvad datteren skal hedde.
LÆS OGSÅ: Er Melissa kærester med Mads fra ‘Dagens mand’?
– Jeg har valgt, at hun skal hedde Mynte og Sofia. Det er to separate navne, da jeg ikke vil have, at der skal være bindestreg i, så hun kan vælge, når hun bliver ældre, hvis hun kun vil kaldes en af navnene. Jeg kan godt lide ideen om, at vi allesammen starter med bogstavet M i vores familie, og Sofia står for visdom, og det synes jeg er ret sødt, afslører Melissa på sin blog. 
– Jeg har altid sagt, at hvis jeg fik en pige, så skulle hun hedde Jasmin, men så tror jeg bare, at når man selv står og kan vælge navnet, så vil man gerne have noget, der er lidt unikt. Og så passede Mynte godt sammen med Mason, fortsætter hun.
HOT NEWS: ‘Paradise’-babe er gravid og alenemor
LÆS OGSÅ: Gravid paradiso: Jeg har mange smerter
LÆS OGSÅ: CHOK! Nybagt ‘Robinson’-par er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par udskyder brylluppet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.