Reality-babe afslører private hemmeligheder

‘For lækker til love’-stjernen Melanie løfter sløret for et par hemmeligheder om sig selv.

Af Emilie Holm Egebro - 22. januar 2016 kl. 19:25

I sidste uge startede reality-baben Melanie Slowik en helt ny blog, hvor hun løbende vil åbne op for sig selv, så man kan lære hende bedre at kende. Allerede nu har hun afsløret lidt om, hvem hun egentlig er. Og her er helt sikkert et par punkter, som du ikke vidste.
– Jeg er nok en af de værste, når jeg har pms. Jacob har truet mig op til flere gange med at flytte fra mig i den uge, da han ikke kan holde ud at være sammen med mig. Jeg er dog blevet bedre til at styre mig de sidste par år, tror jeg, lyder et af punkterne på bloggen.
– Jeg snakker alt for meget. Da jeg var lille mindes jeg altid at være blevet kaldt for sludrechatollet, fordi jeg snakkede konstant. Og så har jeg det lidt med indimellem at glemme det der med at tænke, før jeg taler, hvilket har sat mig i utallige akavede situationer, fortsætter Melanie.
Hun afslører desuden også punkter som:
– Jeg er meget sårbar af person og kan let tage ting personligt.
– Jeg bryder mig ikke om at trække vejret med åben mund et sted, hvor der lugter – meget mærkeligt.
– Når jeg bliver overvældet af kærlighed til en anden person, begynder jeg at græde.
Få mere at vide på Melanies blog HER!
Se billeder af Melanie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Melanie ser frem til spændende planer
LÆS OGSÅ: Melanie er færdiguddannet: Sådan gik det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.