Reality-babe afslører: Jeg smider tøjet, når jeg kan

Blufærdighed er der ikke meget af hos ‘Årgang 0’-stjernen Mathilde Louise Mulvad Beuschau.

Af Anna Løwe - 2. februar 2020 kl. 10:55

‘Årgang 0’-stjernen Mathilde Louise Mulvad Beuschau er ikke bleg for at vise sin trænede krop frem i få stykker tøj. Hun poserer ofte på sin private Instagramprofil og har også været på forsiden af Ekstra Bladet.
Nu fortæller hun i en spørgerunde på Instagram, hvorfor hun gerne smider tøjet:
– Når jeg får muligheden, så smider jeg tøjet. Jeg er komfortabel i min krop og har ingen problemer med at vise den frem til andre, skriver Mathilde.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg

Arbejder med sit temperament

I spørgerunden har hun bedt sine følgere om at skrive de fordomme, de måtte have om hende, og en af dem er altså, at den unge reality-stjerne ikke er særlig blufærdig. Andre fordomme lyder blandt andet på, at Mathilde er ‘fake’, at folk hurtigt bliver intimideret af hende, og at hun kan virke virkelig ‘bitchy’. Dem er hun dog hurtig om at mane til jorden:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne bliver usikker: De satans mænd!
– Sådan som I ser mig være på stories, er præcis sådan, jeg er i virkeligheden. Jeg er energisk, smilende og glad, skriver Mathilde og fortsætter:
– Når jeg bliver sur eller vred, er jeg meget udadreagerende. Det kan virke intimiderende på nogle, og det ved jeg også godt. Jeg skal arbejde med det, for det er nogle gange et stort problem, at jeg siger tingene, før jeg tænker. Mit temperament har spændt ben for mig en gang eller to, så det arbejder jeg en del med.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’