Rasmus om Kilimanjaro: Derfor vil jeg nå toppen

Fyren fra ‘Singleliv’ har en helt særlig grund for at bestige Afrikas højeste bjerg.

Singleliv
Af Mikkeline Andersen - 25. oktober 2015 kl. 16:14

Selvom der stadig er nogle måneder til, at 2015 siger tak for sit år, så har Rasmus Birnbaum allerede sat kursen mod oktober 2016. Han vil nemlig bestige Kilimanjaro, der med sine 5.895 meter er Afrikas højeste bjerg.
– Hvorfor vil jeg det? Det vil jeg, fordi jeg har mistet begge mine forældre, så jeg vil gerne komme tæt på dem i himlen, og det føler jeg, at jeg kan ved at nå toppen af Kilimanjaro, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus afslører: Slut med ‘Singleliv’
Er gået i skarp træning
Den tidligere fyr fra ‘Singleliv’ ved, at det kræver god fysik at bestige Kilimanjaro, og derfor er han gået i intens træning. Tre gange om ugen tager Rasmus turen til Loop Cirkeltræning i Aalborg, hvor han har en træner til at hjælpe ham igennem de forskellige maskiner.
– Da jeg startede med at træne, vejede jeg 114 kilo, og nu vejer jeg 110 kilo. Jeg kæmper med maden, som er det værste for mig, men jeg ved, at mit vægttab også går igennem maden, siger han.
Rasmus ved, at det er en omvæltning, han er gået i gang med, men Rasmus og hans sponsor, den nye dating-app Bump, tror på projektet.
– Jeg har nogle delmål. Jeg skal have tabt mig yderelige kilo inden Reality Awarden, og inden sommeren 2016 skal jeg være i endnu bedre.
Du kan se Rasmus træne her:

Denne video er sponsoret af Bump din nye dating app.Dagens Kilimanjaro træning i LOOP Cirkeltræning sammen med Kenneth HoffmannBump den nye dating app download den her.Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=io.houseofcode.bumpApple:https://itunes.apple.com/us/app/bump/id997280273?l=da&ls=1&mt=8
Posted by Rasmus Billing Birnbaum on 22. oktober 2015

Du kan downloade Bump til Apple her og til Android her.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Numse-Rasmus i øm duet med ‘X Factor’-vært
LÆS OGSÅ: Rasmus fra ‘Singleliv’: Jeg har intet med Numse-Rasmus at gøre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.