Rasmus Jarlov: Derfor taler jeg ikke om Mascha - Her & Nu

Rasmus Jarlov: Derfor taler jeg ikke om Mascha

Der er en helt klar årsag til, at den konservative forsvarsordfører helst ikke taler om sin nye kæreste.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. juli 2016 kl. 11:05

Mascha Vang, 36, og Rasmus Jarlov, 39, er kærester. De stod frem første gang til Danish Beauty Award tilbage i april i år.
Men den konservative forsvarsordfører er ikke meget for at lukke op for sit privatliv, hvilket kan være ekstra svært, når man er kærester med selveste Mascha Vang. Det fortalte han lidt om mandag morgen i Go’ Morgen Danmark.
– Det er meget nyt for mig. Jeg er vant til at være i tv med politiske sager, så at stå sammen med Mascha er nyt for mig. Jeg er overrasket over, hvor lidt der skal til, før der bliver lavet en historie ud af det. Hvis Mascha brænder et brød på, står det pludselig på nettet. Den slags syne jeg er underligt, sagde han.
LÆS OGSÅ: Udmattet Mascha i træls pille-ups
– Jeg forsøger ikke at tale alt for meget om det. Jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over at være kæreste med Mascha, men jeg går ikke ud og taler for meget om det, for det skal ikke virke som om, det her forhold handler om at få opmærksomhed. For det gør det ikke, sagde han.
– Det handler om, at vi godt kan lide hinanden, og så følger der en masse opmærksomhed med. Det tager jeg med, men det er en en lidt underlig følelse, sagde Rasmus Jarlov.
LÆS OGSÅ: Smaskforelsket Rasmus Jarlov imponerede svigermor
Han er blød og sød
Mascha lægger heller ikke skjul på, at hun er smaskforelsket i Jarlov.
– Han er blød og sød. Jeg oplever ham ikke som den hårde mand, som nogen opfatter ham som. Slet ikke da. Vi taler om alt muligt. Vi taler også politik. Han prøver mig ikke af politisk, men vi er til dels ret enige på mange områder. Det gør jo også tingene meget lettere. Jeg kunne ikke være kæreste med en SF’er. Der er da nok også noget vi er uenige om, men vi taler jo ikke kun politik, udtalte Mascha tidligere på måneden.
GALLERI: Maschas vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Derfor startede jeg min blog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.