Rasmine Laudrup indtager skærmen

Endnu et medlem af Laudrup-familien skal nu teste evnerne i et realityprogram.

Af Dan Bjerggård - 17. januar 2014 kl. 15:44

20-årige Rasmine Laudrup, datter af Brian og Mette Laudrup, stiller op i den nye sæson af ‘Masterchef’ på TV3. Og selvom den unge kvinde ikke har de store færdigheder i et køkken, glæder hun sig til udfordringen.

-Lige nu holder jeg et sabbatår, og også er flyttet hjemmefra. Jeg er ikke den store kok, og derfor så jeg det som en sjov udfordring for at udvikle mine evne i et køkken, fortæller Rasmine til Realityportalen.dk.

Den smukke pige glæder sig til at træde ud af skyggen fra sit efternavn og nu stå på egne ben.

-Jeg vil uddannet mig som personlig træner, men jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg vil medvirke i forskellige programmer. ’Masterchef’ er dog et program, som jeg godt kan stå inde for, og som samtidig er vanvittig sjovt at se, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Gustav forlader Danmark

Familien støtter op 

jshf

Hun ved allerede, hvordan man skal se frygtindgydende ud i et køkken. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

I den seneste sæson af ’Vild med dans’ var det fætteren Mads Laudrup, som dansede sig ind i hjerterne hos folket, og Rasmine ved da også, at hun har fuld støtte fra sin familie.

-De undrede sig lidt, da jeg fortalte, at jeg havde sagt ja, men efterfølgende kunne de godt forstå mig. De bakker mig fuldstændig op i projektet. Generelt støtter vi hinandens drømme i min familie, og det er jeg virkelig taknemmelig for, fortæller Rasmine, som understreger, at hun ikke vil stille op til hvad som helst.

-Så længe jeg ikke føler, at jeg udstiller mig selv, så kan jeg ikke se noget problem. Drømmen er at medvirke i ’Vild med dans’, ligesom min fætter, afslutter hun.

Se de nye afsnit af ‘Masterchef’ på TV3 den 27. januar klokken 19.00.

LÆS OGSÅ: Susan K: Jeg deltager ikke i hvad som helst

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.