Rasende 'Teen Mom'-stjerne bekræfter: Jeg er færdig med programmet! - Her & Nu

Rasende 'Teen Mom'-stjerne bekræfter: Jeg er færdig med programmet!

Det har længe været rygtet, og nu tager han selv bladet fra munden.

Af Jonas Sand - 17. juni 2016 kl. 14:52

Der har været skrevet meget om, at Adam Lind, der har datteren Aubree med ekskæresten Chelsea Houska, endegyldigt skulle være færdig med ‘Teen Mom 2’ efter den netop overståede sæson. Og nu er den god nok.
Den unge far bekræfter selv, at han er helt færdig, og da han mødte op til det sæsonafsluttende talkshow, nægtede han at svare på de spørgsmål, som værten, Dr. Drew Pinsky, stillede ham.
– Jeg er ikke nødt til at forklare mig over for jer mere. Jeg har ikke tænkt mig at deltage i disse ting længere. Jeg er fucking ovre det. Jeg er her kun, fordi jeg har kontrakt og derfor skal være her, sagde Adam Lind.
– Jeg har ikke tænkt mig at give jer, hvad I vil have længere. Jeg er færdig med programmet. Jeg vil ikke deltage længere. Jeg er tvunget til at være her, men jeg er ikke tvunget til at svare på nogle af dine spørgsmål. Jeg har ikke tænkt mig at give jer mere benzin til bålet.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper datteren for styrketræning
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper sag om forældremyndighed
Underskriver ikke kontrakten
Adam Lind var tvunget til at møde op til talkshowet, hvis han ikke ville have en stor sag for kontraktbrud på halsen. Den havde han ifølge ham selv forsøgt at komme ud af – noget, som ikke var lykkedes for ham. Men denne gang begår han ikke fejlen og skriver under på kontrakten.
– Jeg vil væk fra det her liv. Jeg er fucking træt af det. Pengene er slet ikke det værd længere, og jeg har ikke tænkt mig at underskrive en ny kontrakt og fortsætte, slog han fast i talkshowet.
Adam Lind har især været i fokus i den seneste sæson, fordi han droppede datterens far/datter-dans på hendes skole for i stedet at styrketræne.
Herunder kan du se en del af klippet fra programmet:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne afslører hemmeligheder i selvbiografi
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.