Rasende 'Paradise'-hunk: Türker er fuld af lort - Her & Nu

Rasende 'Paradise'-hunk: Türker er fuld af lort

Det er ikke alle relationer, der er blevet bedre, efter paradisoerne er vendt hjem til Danmark.

Af Anna Løwe - 14. februar 2020 kl. 16:25

Luften mellem de to ‘Paradise’-hunks Daniel og Türker er mildest talt iskold. De to paradisoer spillede da heller ikke sammen på hotellet, men har siden hjemkomsten været rigtig gode venner. Følgere og fans har dermed kunnet se de to ‘Paradise’-rivaler optræde på hinandens Instagramprofiler, ofte sammen med vennerne Casper og Tobias, men det fik en brat afslutning.
– Vi er max uvenner, fortæller Daniel Realityportalen og forklarer:
– Det sker, når man vælger at tale dårligt om mig foran alle sine ‘fans’ i frem for at tage den med mig personligt.
LÆS OGSÅ: Iskold paradiso: Derfor gider jeg ikke se på jer
Uvenskabet blev for alvor slået fast efter tirsdagens ‘Paradise’-episode, hvor Türker må sige farvel til sin flirt, Silke. Efterfølgende lagde Daniel en post på Instagram, hvori han skrev, at karma havde ramt Türker. Türker besvarede ved at skrive, at Daniel ikke skulle tage æren for Olivers arbejde. Men det er en misforståelse, siger Daniel:
– Jeg frydede mig bare. Folk misforstår min hensigt, heriblandt Türker. Jeg citerede bare mandens egne ord: Man er dum og naiv, hvis man spiller med hjertet, fordi han også græd, da hans kærlighed røg ud. Karma ramte ham endelig efter alle de gange, han har været respektløs overfor os andre.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

Ingen dialog

Ifølge Daniel er Türker blevet sur over noget, Daniel har gjort eller sagt. Hvad det er, står dog stadig hen i det uvisse:
– Ærlig talt, så ved jeg stadig ikke, hvilken – eller hvilke – episoder, han hentyder til. I stedet for at tage den som en mand og sige det til mig, ansigt til ansigt, så bitcher han overfor sine fans. Det har jeg intet respekt for.
LÆS OGSÅ: Paradisoers trekantsdrama: Daniel tjekker frivilligt ud
– Vi har ikke haft nogen dialog overhovedet. Han (Türker, red.) har vist sit sande jeg, og den slags mennesker skal jeg ikke have omkring mig.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Türker, men han er ikke vendt tilbage endnu.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?
LÆS OGSÅ: Paradisoer efter dramatisk aften: Vi vidste, det ville ske