Rasende Lea Hvidt Kessler: Folk skal ikke blande sig i min familie

Mikkel Kesslers kone trækker en streg i sandet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. november 2019 kl. 19:29

I en nylig Instagram-post løfter Mikkel Kesslers kone i den grad pegefingeren. Hun fortæller med bestemt tone, at hun fra nu af og fremadrettet har besluttet sig for at slette alle negative kommentarer og skaberne af kommentarerne på sine sociale medier.
– Jeg har på det seneste været præsenteret for en del negative kommentarer og endda også private beskeder, fra folk som synes de, ikke alene kan tillade sig, men sågar også vil være bekendt, at skrive med både store og små bogstaver. Både hvordan de mener at ting hænger sammen for mig og min familie, men også hvad de synes om mig som person, skriver den 30-årige Lea Hvidt Kessler blandt andet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde ‘Vild med dans’-løn: Tjener kassen

Vi skal lære vores børn respekt

Hvad der helt præcist er blevet skrevet og sagt af negative kommentarer, vides ikke, men noget tyder på, at det at være mor spiller ind. Lea Hvidt Kessler nævner nemlig flere gange, at vi skal tænke over, hvad vi lærer vores børn, og hvad vi giver videre til dem.
– For mit vedkomne er tonen for hård! Jeg taler ikke selv sådan til andre mennesker hverken i cyberland eller i det virkelig liv. Jeg er opdraget til at tale med og til andre mennesker med respekt, og det er lige nøjagtig, hvad jeg gør en dyd ud at lære mine egne børn! Jeg har ikke lyst til, med mine medier, at være platform for negativitet og umotiverede, uforskammede opråb og/eller opstød, fastslår Lea og fortsætter:
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
– Inden jeg ser mig om har jeg selv børn, som færdes på nettet, og jeg føler det er mit ansvar, i hvert fald over for dem at vise vejen for, hvordan man behandler andre mennesker! Hjemme hos os lærer vi vores børn, at et godt menneske er et som passer på sine medmennesker, hjælper hvis der er brug for hjælp, og taler pænt uanset hvilket humør man er i! For det er sådan man gerne vil have at andre mennesker behandler en selv! Som de voksne bør vi løfte hinanden op og vise vores børn og generationerne efter, hvordan verden og livet fungerer bedst, når vi sender positivitet afsted fremfor negativitet!
Bloggeren har da også været ekstra meget i rampelyset de sidste mange uger. Hun har nemlig støttet sin ægtemand Mikkel Kessler, som har været deltager i dette års ‘Vild med dans’, hvor han har danset med Mille Funk. Sidste fredag blev Mikkel dog slået ud af danseringen. 
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!
Herunder kan du se Lea Hvidt Kesslers opslag. 

 

View this post on Instagram

 

Jeg har besluttet mig for at udelukke og slette alle negativer kommentarer samt skaberne af disse på mine medier nu og fremadrettet! Jeg har på det seneste været præsenteret for en del negative kommentarer og endda også private beskeder, fra folk som synes de, ikke alene kan tillade sig, men sågar også vil være bekendt, at skrive med både store og små bogstaver. Både hvordan de mener at ting hænger sammen for mig og min familie, men også hvad de synes om mig som person. Jeg undres over, at man for det første kan føle trang til at skrive negativt indhold til et menneske man slet ikke kender. Men måske endnu mere, hvorfor man føler at det er okay, at ytre sig dårligt om personer og situationer, man absolut ikke kender noget til! For mit vedkomne er tonen for hård! Jeg taler ikke selv sådan til andre mennesker, hverken i cyberland eller i det virkelig liv. Jeg er opdraget til at tale med og til andre mennesker med respekt, og det er lige nøjagtig, hvad jeg gør en dyd ud at lære mine egne børn! Jeg har ikke lyst til, med mine medier, at være platform for negativitet og umotiverede, uforskammede opråb og/eller opstød! Inden jeg ser mig om, har jeg selv børn, som færdes på nettet, og jeg føler det er mit ansvar, i hvert fald over for dem, at vise vejen for, hvordan man behandler andre mennesker! Hjemme hos os lærer vi vores børn, at et godt menneske er et som passer på sine medmennesker, hjælper hvis der er brug for hjælp, og taler pænt uanset hvilket humør man er i! For det er sådan man gerne vil have at andre mennesker behandler en selv! Som de voksne bør vi løfte hinanden op og vise vores børn og generationerne efter, hvordan verden og livet fungerer bedst, når vi sender positivitet afsted fremfor negativitet! Man må være enig eller lade vær’! Men her hos mig er det sådan det bliver!☀️❤️ #peaceloveandharmony???

A post shared by Lea Hvidt Kessler (@leahvidtkessler) on