Rasende Kendall Jenner: Hvordan kan det være lovligt?

Kendall Jenner er på ingen måde tilfreds med US Weekly, der ifølge hende har bragt et falsk interview.

Af Jonas Sand - 26. marts 2015 kl. 10:25

I sidste uge kunne flere medier – både internationale og danske – fortælle, at Kendall Jenner bekræftede Bruce Jenners kønsskifteoperation. Reality-stjernen var endda citeret for at sige, at hun støttede faren fuldt ud, og selv om det var en god historie, så var den også for god til at være sand.
Nu har Kendall nemlig taget genmæle på Twitter, hvor hun raser mod det amerikanske medie US Weekly, der var først med historien og hævdede, at de havde snakket med hende.
– Hvordan kan det være lovligt for nogen at citere folk og offentliggøre det, hvis man faktisk aldrig har sagt de ting, som man bliver citeret for, skrev hun på Twitter.
 

 
LÆS OGSÅ: Familien Kardashian dropper Bruce
Skam jer!
Kort tid efter var Kendall igen på banen, og denne gang gik hun direkte efter US Weekly og hævdede, at hun faktisk overhovedet ikke havde talt med dem.
– Skam jer, US Weekly. Fordi de opfinder citater. Jeg har ALDRIG sagt disse ting. Jeg har overhovedet ikke snakket med dem, skrev hun.
 


 LÆS OGSÅ: Bruce Jenners kønsskifte: drømmer om at ligne sin steddatter
Står ved – men undskylder
Derefter gik der ikke lang tid, før US Weekly trak historien tilbage fra sin hjemmeside og gav Kendall en undskyldning. Men journalisten står fast på, at citaterne holder vand.
– Interviewet var angiveligt lavet af uafhængig freelance-journalist søndag den 14. marts, da Justin Bieber blev grillet hos Comedy Central. Da Kendall Jenner på Twitter afviste, at interviewet havde fundet sted, fik US Weekly øjeblikkeligt fat i journalisten. Han står fast på, at interviewet fandt sted, og at citaterne er sande, skrev magasinet.
– Efter vi har forsøgt at få hans historie verificeret, er redaktørerne hos US Weekly i tvivl om, at interviewet og citaterne er sande. Derfor har vi trukket historien tilbage, og vi sender vores dybeste undskyldning til Kendall Jenner og familien.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian overvejer rugemor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser