Rasende Blac Chyna: Kardashian-familien er hyklerisk! - Her & Nu

Rasende Blac Chyna: Kardashian-familien er hyklerisk!

Endnu en gang er Blac Chyna og Rob Kardashians datter, Dream, fanget midt i forældrenes drama.

Af Katja Gasiorowski - 20. juni 2019 kl. 16:53

Tidligere i år kunne Blac Chyna og Rob Kardashian endelig begrave stridsøksen efter et større drama, hvor deres lille datter, Dream, var fanget i midten.
Hele balladen bestod i, at Rob Kardashian ikke kunne aflevere deres datter til Blac Chyna, med det borgerlige navn Angela White, på det aftalte tidspunkt, da hun var rejst på ferie til Hawaii.
LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag
Det fik Rob og resten af ’Kardashian’-klanen til at betvivle Blac Chynas evner som mor, og de opfordrede ham straks til at søge om forældremyndigheden over deres to-årige datter. Så langt nåede han dog ikke, for en måned senere roste de begge hinanden på de sociale medier, og der var officielt sluttet fred mellem ekskæresterne.
– Roberts og min eneste interesse er at gøre det bedste for vores datter, som vi begge elsker lige meget. Derudover er Robert en vidunderlig far for vores Dreamy, lød det fra Chyna på Twitter dengang.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i chok: Så mange børn vil Kanye have
Men de varme følelser er endnu en gang blevet pakket væk, for deres lille datter er igen kommet i centrum for forældrenes skænderi.
Denne gang har Rob angiveligt fået sin advokat til at kontakte Blac Chyna med henblik på at viderebringe hans instrukser om IKKE at lade datteren medvirke i hendes nye realityprogram, ’The Real Blac Chyna’.
Det skriver mediet TMZ.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Kardashians’-stjerne får sin egen serie
– Hvis Rob havde kontaktet mig direkte i stedet for igennem sin advokat, så ville Rob kende til Dreams medvirken i programmet, skriver Blac Chyna i en note, som hun postede på Instagram i weekenden.
Ifølge TMZ ville Blac Chyna aldrig lade datteren være en del af showet, og slet ikke tvinge hende til at være med på optagelse i de mange timer, som det kræver. Derudover fortæller hun, at hun heller ikke ville udsætte Dream for ’det ægte drama’, som Chyna og hendes mor oplevede under optagelserne.
LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner Kardashian-børnene hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadia Shila fra ‘De unge mødre’ fortæller, at hun vil starte en ny forældremyndighedssag for at få sønnen Kyle tilbage.

LÆS OGSÅ: Ka-ching! Ny Kardashian-baby viderefører forretningen
Efter at have forklaret sine hensigter med sit eget program, ser hun sit snit til at lange ud efter Kardashian-familien, som især er kendt for deres ’Keeping up with the Kardashian’-program, som løber over hele 16 sæsoner. Her medvirker lille Dream, angiveligt uden at have spurgt hendes mor, om det var i orden.
– Jeg vil også gerne påpege over for Rob, at det er hyklerisk af hans familie at insistere på, at Dream medvirker i ’Keeping it up with the Kardashian’ i familiens desperate forsøg på at booste deres triste seertal for deres ærgerlige show uden mit samtykke, citerer TMZ hende for.
– Mit program handler om mit liv, og mine børn er en stor del af det. Det er virkelig trist, at alt jeg gør af gode ting for mig selv eller min familie, prøver de samme mennesker at forhindre.
LÆS OGSÅ: Blac Chyna droppede 18-årige kæreste: Han gjorde en anden kvinde gravid

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Blac Chyna (@blacchyna) den

LÆS OGSÅ: ‘Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter