Rappede sig ind i ‘Bachelor’: Derfor gjorde jeg det

Frida B gjorde en helt særlig entré i ‘Bachelor’.

Af Rikke Lynge - 1. juni 2022 kl. 7:00

De 17 piger gjorde hver især sit for at imponere de to bachelors Kasper og Philip. Særligt Frida B gjorde en særlig entré for at imponere de to fyrer, men hun blev efterfølgende bange for, om de misforstod hende.

– Jeg tænkte rigtig meget over, hvad jeg kunne gøre, som afspejlede mig bedst, og så kom jeg på et rap, fordi jeg godt kan lide at lave sjove ting og sager, jeg er nok en fjollet person, fortæller Frida B til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Francesca viser stor personlighed i ‘Bachelor’: Jeg er her for kærligheden

Ifølge Frida kom teksten nemt til hende.

– Det har lidt været en ting, jeg har gjort med mine veninder og familie, vi fik også lavet nogle sjove sange under Corona. Det er meget sjovt at rime og finde på små tekster, så det kom ret spontant til mig den idé med, at jeg ville rappe til Kasper og Philip, forklarer Frida, der blev usikker på, hvordan drengene tog imod det.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg var ikke forberedt

– Jeg var så koncentreret omkring, hvordan jeg udførte det, at jeg ikke lagde så meget mærke til deres ansigtsudtryk. Jeg tror måske, de blev lidt chokeret over at jeg lige rappede, så det er fair nok, hvis de så overrasket ud, fortæller Frida, der var bange for, at de tog hendes optræden seriøs.

– De troede måske, at jeg så mig selv som en seriøs rapper, hvilket jo på ingen måde var tilfældet, fortæller Frida, der ikke fortryder, hun gjorde det, selvom hun minutterne forinden overvejede at droppe showet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Følelsesladet finalefest på ‘Først til verdens ende’

Følg Frida B og de 16 øvrige piger i kampen for kærligheden i ‘Bachelor’ på TV 2 Play.