Ramt af skyldfølelse: Mine børn trivedes ikke

Hvornår er en familie en rigtig familie? Skal der både være far, mor og flere børn? Det følte Mia Wagner, indtil hun en dag fik et wakeupcall.

Af Lotte Knudsen - 15. september 2022 kl. 12:58

For iværksætter Mia Wagner har idealet på en familie altid været en kernefamilie bestående af en mand, en kvinde og nogle børn. Et ideal som hun i mange år ihærdigt forsøgte at leve op til og give sine børn.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel ikke få børn

I dag ser Mia tilbage og ærgrer sig over at hendes forestilling om en rigtig familie blev altoverskyggende. For var det egentligt hensigtsmæssigt? Og hvad var bedst for børnene?

– Efter min skilsmisse forsøgte jeg at lave en bonusfamilie med min nye kæreste og hans børn, fordi jeg havde et standardbillede af, at en familie består af en mand, en dame, nogle børn og et hus. Hvis jeg ikke kunne levere den pakke, var jeg simpelthen ikke en ordentlig mor, fortæller Mia Wagner til ALT for damerne og fortsætter:

– Meget sent gik det dog op for mig, at mine børn ikke trivedes i det.

LÆS OGSÅ: WOW: Så høj var Lennys promille, da politiet kom

Efter den erkendelse valgte Mia at tage sine to piger og flytte på tværs af landet. I den proces lærte hun at acceptere, at tre – Mia og hendes piger – var nok til at være en familie, og det gav mere ro.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Marias store dag: Møde med prinsesse Marie

Få hele historien på ALT.dk.