Ramt af depression efter ‘Robinson’

Mohammed har valgt at prioritere sit liv anderledes efter ‘Robinson’.

Af Rikke Lynge - 13. november 2022 kl. 18:55

Mohammed Walid blev en af de første, der måtte forlade ‘Robinson Ekspeditionen’ 2022, alligevel nåede oplevelsen at gøre så stort et indtryk, at det var svært at komme tilbage. Det resulterede i en depression efter opholdet på øen, det fortæller Mohammed til Ekstra Bladet.

– Jeg følte, at jeg skulle starte et helt nyt liv efter ‘Robinson’, fordi jeg vidste ikke, hvad jeg ville. Alle ens følelser var nærmest lagt til siden. Det var som om, at jeg skulle starte helt forfra igen. Jeg blev ramt af en periodisk depression, vil jeg sige, fortæller Mohammed til mediet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Brian fik Jacob ud af ‘Robinson Ekspeditionen’

Heldigvis er Mohammed i dag kommet ud på den anden side, og ‘Robinson’ har lært ham at reflektere over livet.

– Jeg tror, at både hjernen og kroppen havde brug for noget tid til at reflektere over, hvad jeg lige havde været igennem både på det fysiske og mentale plan. I den følgende periode på 2-3 uger havde jeg brug for at holde status med mit liv, genskabe rutiner og tænke i andre baner, fortæller Mohammed i en story på Instagram og fortsætter:

– Jeg havde brug for at finde glæden og motivationen i de ting, jeg er passioneret omkring og prioritere anderledes. Vi lever i en tid med en rutinepræget stressset hverdag, hvor tingene bliver gjort, fordi de skal, og ikke fordi man vil.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye look: Har fjernet alt filler

De refleksioner har fået Mohammed til at stoppe op.

– Det er vigtigt at lytte til sin krop og gøre ting, man har lyst til, slutter Mohammed.

LÆS OGSÅ: På barselsbesøg hos ‘Bagedyst’-Nanna: Kage, kærlighed og kaos