Produktionen hjalp Camilla: Så kunne jeg forberede mig

Camilla Storm var meget nervøs for at se det afsnit, som i denne uge er blevet udgivet på Viaplay.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. december 2021 kl. 6:35

I onsdagens afsnit ‘Paradise Hotel’ kunne man se det helt store drama udspille sig i Mexico, hvor David lokkede sin egen partner, Yazmin, og Camilla med på solo og dermed satte dem begge to i stor fare.

Artiklen fortsættes under videoen med Camilla, der fortæller om ‘Paradise Hotel’ sæson 18…

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Det gjorde naturligvis både Camilla og Yazmin vrede, frustrerede og kede af det, og der blev sagt nogle hårde ting fra pigernes side. Mens Yazmin fik kaldt David for et møgsvin, var Camilla dog en smule mere blid i sine udmeldinger.

Alligevel har hun ikke haft det godt med tanken om lige præcis det afsnit, og derfor fik hun en hjælpende hånd til at blive mere rolig.

– Produktionen har været søde at sende klippet til mig inden, så jeg lige kunne forberede mig, og det, synes jeg, var virkelig rart. Jeg synes på ingen måde, at det er rart at se os i den situation, men man er i de vildeste følelser, og det er ud fra det, man handler og siger de ting, jeg nu engang gjorde, fortæller ‘Paradise’-deltageren til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

Advarede David

Camilla har i dag tilgivet David for hans løgn.

– Han var så dum at vælge mig, men når jeg ser afsnittet, føler jeg også, at det ikke er noget, han har virkelig meget lyst til. Men det er kun, hvad jeg får ud af hans blik, jeg synes, han tøver meget. Jeg har dog været rigtig nervøs for afsnittet, da jeg udmærket var klar over, at der fløj nogle grimme ord gennem luften, og det er ikke er rart at se på. Men på samme måde, så er vi jo bare alle sammen meget dobbeltmoralske inde på det hotel – og det skrev jeg også med David om for nogle dage siden, da jeg lige advarede ham om de ting jeg får sagt om ham, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Elvira Pitzner aflyttet af egen kæreste

Hun har også tilgivet Yazmin, for Yazmin valgte jo af et godt hjerte at tage Camilla med, fordi Camilla var den på hotellet, hun stolede mest på. Dog forstår Camilla slet ikke, at det nåede dertil, hvor hun stod på solo med den sorte julegave i hånden og var blevet snydt.

– Jeg får sagt på vejen ned af trappen, at jeg ingen steder skal hen med David, jeg får sagt endnu engang, at jeg skal tisse, og at David er besat, så jeg ikke vil med ham ind på solo. Og igen ser man mig sige, at jeg ikke tør gå nogen steder hen med David. Men alligevel får David mig overtalt, og det kan jo næsten kun være min egen skyld, siger hun.

Hvordan det hele ender afsløres i dagens afsnit ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: Beslutningen er taget: ‘Paradise’-par ændrer flytteplaner

Læs mere om