Problemer i forholdet: Bendtner har prøvet alt - Her & Nu

Problemer i forholdet: Bendtner har prøvet alt

Bendtner er ked af, at han allerede har prøvet alt i livet. Det går blandt andet ud over forholdet til Philine.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. maj 2020 kl. 18:57

Nicklaes Bendter er 32 år, men han føler sig noget ældre. Han flyttede hjemmefra, da han var 16, hvor han blev solgt til den engelske Premier League klub Arsenal. Og allerede fra det tidspunkt gik det hele meget hurtigt.
LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop
– Jeg er gået igennem så meget i mit liv, at meget af det jeg har oplevet på så kort tid, det er noget, som folk først oplever i en meget senere alder, siger han i et interview i serien ‘Bendtner og Philine’.
LÆS OGSÅ: Ærlige Daniel erkender: Jeg ville egentlig gerne Freja
At han allerede har haft så mange vilde oplevelser, blandt andet når det gælder rejser og fester, er et problem i forholdet med Philine, og det kan føre til diskussioner. For lige meget hvad parret foretager sig, så har Bendtner gjort det før.
LÆS OGSÅ: Amalie om næste brystoperation: Det bliver efter mit barn 
– Alle har jo holdt en fest, alle er blevet for fulde, alle har rejst. Men jeg tror, det er omfanget af måden, jeg har gjort det på, der er exceptionel, siger Bendtner, der i dag ville ønske, at der var flere ting, han ikke havde prøvet.
LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!
Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.

Læs mere om