'Prinsesser fra blokken'-stjerne afslører store fremtidsplaner

17-årige Simona har allerede nu store planer for fremtiden.

Af Jonas Sand - 7. december 2017 kl. 9:07

Sammen med resten af af deltagerne fra DR3-serien ‘Prinsesser fra blokken’ bragede hun sidste år ind på realityscenen, og som Realityportalen.dk i weekenden kunne afsløre, så får Simona Tayanna snart sin egen serie på DR3.
Her får seerne et indblik i det hårde liv med stoffer, kriminalitet og seksuelt misbrug, som den 17-årige kvinde indtil nu har levet. Men man får også lov til at følge hendes kamp for at overvinde fortidens dæmoner og få sig en fremtid med et godt job. Og den kamp er i fuld gang.
– Jeg tager 10. klasse nu. Jeg skal på gymnasiet efter sommerferien, fortæller Simona til Realityportalen.dk og afslører, at hun allerede nu har styr på, hvad der herefter skal ske, hvis alt går efter planen.
– Jeg skal på universitetet for at læse til læge og efterfølgende specialisere mig inden for plastikkirurgi, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Nu kan du blive ligesom ‘Prinsesserne fra blokken’
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesse fra Blokken’ alvorligt til skade
Kaos i livet
I ‘Prinsesser fra blokken’ kom det frem, at Simona var kærester med den tidligere ‘Fristet’-deltager Arik Twena. Og på trods af aldersforskellen på 20 år, så kører det forhold stadig på skinner.
– Ja, (vi er stadig sammen, red.), og vi har det godt, siger Simona og fortæller, at hun også generelt har det godt for tiden.
– Det går godt. Der er lidt kaos i mit liv, da min søster lige er rejst til USA og skal være væk i et halvt år, og det er jo aldrig rart at undvære nogen i sin familie så lang tid. Men ellers passer jeg min skole og skal til eksamen den 14. december. Så udover lidt kaos, så har jeg det godt
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’ svinet til: Nu svarer de igen
LÆS OGSÅ: Derfor er ‘Prinsesser fra Blokken’ blevet DRs største succes