Prinsesse Marie afslører: Vi har savnet samvær

Prinsesse Marie nyder, at verden er ved at åbne op igen.

Af Kenth G. Madsen - 29. august 2021 kl. 11:55

Under sit ophold i Danmark kastede en veloplagt prinsesse Marie sig ud i de officielle pligter i sidste uge. Hun deltog ved åbningen af Copenhagen Cooking Festival i Industriens Hus i København onsdag i sidste uge samt den offentlige åbning af Frederiksberg høstfest fredag, hvor 1.000 mennesker spiste og drak vin sammen ved et langbord på en afspærret Frederiksberg Allé.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se MAry åbne Lolland international School

På talerstolen kom prinsessen ind på restaurantbranchens vanskeligheder på grund af corona og løftede samtidig sløret for, hvilke afsavn hun og familien privat har lidt i Paris, hvor prins Joachim arbejder som forsvarsattaché på den danske ambassade.

– Min familie og jeg har savnet det fysiske samvær med venner, familie og arbejdsrelationer. Men nu åbner verden sig lige så langsomt op igen. Pandemien er ikke slut, men her i Danmark har vi heldigvis fået mange ting igen. Vi står ved en ny begyndelse efter en meget lang vinter. Det har været en hård tid, lød det fra hende, hvis mærkesager blandt andet er bæredygtighed. At kunne gå på restaurant og være sammen igen betyder noget.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

– Måltidet kan noget særligt. Når vi sætter os til bords, opstår der fællesskaber og minder. Vi lærer hinanden at kende på en ny måde, og det har vi alle længtes efter, sagde hun i sin åbningstale i Industriens Hus.

Marie nød en dejlig middag i godt selskab på Frederiksberg Allé, der har afholdt høstfest siden 2015. Men det var første gang, at prinsessen deltog.

– Det er fantastisk og en stor fornøjelse at være sammen med så mange mennesker, sagde Marie, der lovede at komme igen til næste år.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Læs mere om