Prinsesse Isabella fylder 11 år: Hurra for Bella

Den royale spasmager kan i dag fejre sin 11. fødselsdag.

Af Helle Bill Madsen - 21. april 2018 kl. 9:55

Det var en stor lykke for Kronprinsparret, da de den 21. april 2007 kunne præsentere en lillesøster til prins Christian, og i juli samme år blev hun døbt Isabella Henrietta Ingrid Margrethe.
Isabella er en form af navnet Elizabeth, som er kronprinsesse Marys andet fornavn, og desuden er Isabella født på den engelske Dronning Elizabeth II.’s fødselsdag.
SE BILLEDERNE: Dronning Margrethe hyldet på sin fødselsdag
LÆS OGSÅ: Henriks vilde gave til sin ældste søn: Frederik får vinslottet
Kronprinsesse Mary har tidligere nævnt, at hun på kronprins Frederiks stamtavle fandt dronning Isabella af Danmark, kaldet Elisabeth, som var tidligere spansk prinsesse, og hun var gift med Christian II. Indtil hun blev døbt, blev Isabella kun kaldt ”Lillepigen” af sine forældre, og i daglig tale blandt familie og venner kaldes prinsesse Isabella bare for Bella.
Det bliver nok blandt familie og kendte ansigter, at hun i dag skal fejre sin 11-års fødselsdag, hvor hun kan forvente besøg på Amalienborg af farmor Dronningen Margrethe, fætre og kusiner og skolekammerater fra Tranegårdskolen i Gentofte, hvor hun til dagligt går i 4. klasse.
Der er dog ingen tvivl om, at det bliver et stort savn for prinsesse Isabella, at hun må undvære sin elskede Grandpapa, nyligt afdøde prins Henrik, som aldrig lagde skjul på, at han var meget glad for spilopmageren Isabella.
Se flere billeder af fødselaren i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ny rolle til Kronprinsessen: Mary afløser Alex
LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag