'Prinsesser fra Blokken'-deltager er gravid

En af pigerne fra det succesfulde DR3-program skal være mor til foråret.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. november 2016 kl. 8:45

20-årige Sara Mette Schønfeldt, kendt fra første afsnit af DR3-programmet ‘Prinsesser fra Blokken’, venter barn sammen med sin kæreste, som hun har været sammen med i et par år.
Sara Mette venter en dreng , som melder sin ankomst til foråret. Og selvom graviditeten ikke var planlagt, kan Sara Mette og kæresten næsten ikke vente med at møde den lille ny.
– Jeg blev så glad, fordi det var ønsket helt inde fra hjertet af. Jeg glæder mig meget til at møde vores lille baby, det er det største, der kan ske i det her liv, siger Sara Mette til Realityportalen.dk og fortæller, at hun de første fire måneder kæmpede med voldsom kvalme.
– Jeg har ikke længere kvalme. Jeg har masser af overskud. Jeg har været så heldig med min graviditet.
Sara Mettes kæreste ønsker ikke at medvirke i artiklen, derfor optræder han ikke med navn.
LÆS OGSÅ: 16-årig prinsesse fra blokken har scoret reality-hunk
“Vi bliver ingen Amager-familie”

Sara Schønfeldt med sin flotte babybule. Foto: Privat)

Sara Mette med sin flotte babybule. Den smukke pige er dog i uge 18 nu. (Foto: Privat)


I tredje afsnit af ‘Prinsesser fra Blokken’ fortæller flere af pigerne, at de drømmer om at få en “rigtig Amager-familie”. Men sådan har Sara Mette det ikke.
– Jeg kan ikke udtale mig om, hvad de andre piger mener, når de siger “Amager-familie”. Om det er en familie på Amager, eller om de bare gerne vil bo på Amager, har jo ikke rigtigt noget at gøre med mig, for jeg bor jo i Brøndby med min kæreste, og vi kalder ikke vores familie for “Brøndby-familie”. Jeg ved faktisk heller ikke, om man kan give sin familie et bynavn, siger Sara Mette, der på nuværende tidspunkt ikke laver noget til hverdag, men drømmer om at læse til sygeplejerske.
Se Martinnas SMUKKE graviditetsbilleder
Sprang fra programmet
Her ses alle pigerne fra DR3-programmet 'Prinsesser på blokken' til weekendens Ekko Shortlist Award I Bremen i København. (Foto:

Her ses alle pigerne fra DR3-programmet ‘Prinsesser fra Blokken’ til weekendens Ekko Shortlist Award i Bremen Teater i København, hvor ‘Os der valgte mælkevejen’ var nomineret som bedste dokumentar. Desværre vandt de ikke. (Foto: Klaus Bo Christensen)


Sara Mette var, til at begynde med, en stor del af programmet, men valgte i sidste øjeblik at trække sig fra programmet.
– Jeg valgte at melde mig ud af programmet i sidste øjeblik af private årsager. Men jeg synes, at det er sejt, at pigerne tør stå frem og fortælle om deres privatliv, deres skavanker og kalde en spade for en spade samt fortælle om deres barndom. Det kræver virkelig nosser, siger hun og tilføjer:
– Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg sprang fra. Det er jeg vildt glad for. Jeg er jo stadig en stor del af ‘Os der valgte mælkevejen’ (som er en kortfilm, som ‘Prinsesser fra Blokken’ udspringer af red.).
LÆS OGSÅ: Kanye West indlagt: Bliver madet af Kim
Se en lille bid af kortfilmen ‘Os fra mælkevejen’ herunder:

Fjerde og sidste afsnit bliver sendt mandag i næste uge kl. 22.00 på DR3. Men man kan se de første tre afsnit her.
LÆS OGSÅ: Positiv graviditetstest gjorde Christiane angst
LÆS OGSÅ: Reality-par om graviditeten: Derfor har vi holdt det hemmeligt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.