Prins Nikolais kæreste springer ud som model

Efter at have fulgt Nikolais flotte karriere fra starten, træder Benedikte nu i hans fodspor.

Af Nikolaj Vraa - 2. oktober 2021 kl. 15:55

Inden Benedikte Thoustrup rejste til Paris, skrev hun en eksklusiv kontrakt med et modelbureau. Hvor kæresten, prins Nikolai, er repræsenteret af Scoop Models og allerede har været på forsiden af europæiske udgaver af Vogue samt arbejdet for Burberry og Dior, så har hun valgt det noget mindre bureau Bornmodels. Her ser man dog en lys fremtid for den 22-årige Randerspige.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

– Hun har netop haft sit første photoshoot, og jeg har store forventninger til hende både nationalt og internationalt, siger agenten Patrick Schwensen til HER&NU. Og hendes karriere kan hurtigt tage fart. Det næste halve år bor hun i Paris, hvor hun sammen med prins Nikolai skal læse et semester i forbindelse med deres studie på Copenhagen Business School.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Kongehuset meldte i første omgang ud, at parret skal bo sammen under opholdet, men grevinde Alexandras pr-manager, Helle von Wildenrath Løvgreen, fortalte siden B.T., at de af ”praktiske årsager” skal bo hver for sig.

Den luksuslejlighed, som HER&NU i sidste uge beskrev som deres fælles i Marais-kvarteret, er således den, Benedikte bor i, mens Nikolai har adresse et andet sted i den franske hovedstad.