Prins Nikolai om modelkarrieren: Far er ikke begejstret

Prins Nikolai afslørede overfor to P3-værter, at prins Joachim ikke er helt tilfreds med sønnens valg af karriere.

Af Nikolaj Vraa - 12. juni 2021 kl. 13:58

Det var ikke kun prins Nikolai, 21, der fik en overraskelse, da han faldt i snak med en P3-vært under en privat fest i København. Det gjorde P3-værten Kamal Hassan fra programmet på ‘På bagsædet med Hav og Kamal’, da Nikolai afslørede, at prins Joachim ikke er så begejstret for hans modelkarriere.

– Vi var oppe i en lejlighed. En stilet lejlighed. Og jeg ved ikke, hvem han. Jeg siger: Jeg er rapper på P3 på ‘Bagsædet’. Så siger han: Nå, fedt. Så siger jeg: Hvad fuck laver du, bror? Jeg kommenterede på hans tøj. Fedt tøj. Han havde Bathing Ape (japansk tøjmærke, red.) på.

– Så siger han: Jamen, jeg er model. Så siger jeg: Fedt, er der arbejde? Er det noget, du kan lide? Så siger han: Ja, men jeg vil gerne være mønsterbryder. Så siger jeg: Hvad mener du, sælger din far, mand? Så siger han: Ja, men min far og min familie er ikke så… går ikke meget ind for det, afslørede Kamal Hassan, at prins Nikolai sagde, da han gengav deres samtale i P3-programmet.

LÆS OGSÅ: Joachims nødråb til Frederik: Frygter for Isabella

Kamal Hassan (tv.) sammen med P3-kollegaen Havshen Nabaz (Foto: Janus Nielsen)

Den manglede støtte fik radioværten til at angribe prins Joachim.

– Så siger jeg: Fuck din far og din familie. Sagt med al respekt. Og når jeg siger, fuck din far, så mener jeg ikke, fuck din far, jeg mener, fuck din fars meninger og holdninger. Du skal leve dit liv, min bror. Og han tager et skridt tilbage og tænker, ”hvad sker der her”. Så finder jeg ud af, at han er prins af Danmark, fortæller Kamal Hassan om deres festlige samtale.

LÆS OGSÅ: Dronningen truet på livet: Ville bombe slottet

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary er bekymret: Pas på naturen